최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0439500 (2006-05-22) |
등록번호 | US7883732 (2011-01-26) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 2 인용 특허 : 63 |
Antimicrobial formulations and solutions for food safety and quality applications are disclosed. Because some of these formulations and solutions contain a substantial concentration of salt, they are adaptable to a variety of food-processing applications, such as for chilling brine applications, dis
We claim: 1. A method for food processing comprising:contacting a food product to be processed with a solution,wherein the solution comprises on a dry basis between about 25 ppm and about 100,000 ppm by weight octanoic acid or a salt thereof and between about 90.0% and 99.99% by weight sodium chlori
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.