$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Methods of making energy efficient cookware 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • B21D-053/02
출원번호 US-0413444 (2009-03-27)
등록번호 US8037602 (2011-10-04)
발명자 / 주소
  • Huang, Lee Lisheng
출원인 / 주소
  • Eneron, Inc.
대리인 / 주소
    Perkins Coie LLP
인용정보 피인용 횟수 : 9  인용 특허 : 20

초록

Techniques for designing and creating energy efficient cookware are provided. In accordance with the techniques cookware can include a cookware base having a cooking surface and heating surface. The heating surface can have a pattern of fins forming heat exchange channels. The fins can effectively i

대표청구항

What is claimed is: 1. A method of making a piece of energy efficient cookware comprising:providing the cookware, wherein the cookware has a wall and a base, and wherein the base includes a heating surface and a cooking surface;thickening the cookware base with a plate, wherein the plate is attached

이 특허에 인용된 특허 (20)

  1. Groll, William A., Bonded metal components having uniform thermal conductivity characteristics and method of making same.
  2. Kim Myung-Suk,KRX, Bottom structure for multi-ply impact bonded bottom cookwares.
  3. Militi, Ric, Combination griddle and grill.
  4. Brown Charles A. (Dallas PA), Cooking device.
  5. Vocke Henning L. (Helsingfors FIX) Saarenko Pauli (Jrvenp FIX), Cooking vessel.
  6. Gambini Rino (Fermignano ITX), Cooking vessel bottom and production method therefor.
  7. Coudurier Alain (Albens FRX), Cooking vessel having a base which is non-deformable under the action of heat.
  8. Cheng,Stanley Kin Sui; Tarenga,Roberto, Cooking vessel with multiply ringed bottom surface.
  9. Muchin Jay Z. ; Batzar Kenneth ; Leck Thomas J., Cooking vessel with patterned release finish having improved heat transfer.
  10. Rummelsburg, Al S., Cookware bottom wall structure.
  11. Oh Chang H. (Seoul KRX), Cookware having integrally formed natural stone bottoms and method of manufacturing the same.
  12. Rae Robert Allan,HKX, Cookware radially grooved exterior bottom surface.
  13. Bohl Rainer (Schondorf DEX) Hiller Dorothee (Stuttgart DEX), Frying pan.
  14. Brown Charles A., Griddle.
  15. Coppi, Fabrizio, Grill.
  16. Toshio Furuhashi JP, Liquid heating apparatus.
  17. Chen Ching-Fu,TWX, Pan with a foldable handle.
  18. Fu Hseuh-Chien (1098 Ravoli Dr. Pacific Palisades CA 90272) Fu Alvin (1098 Ravoli Dr. Pacific Palisades CA 90272), Pot or pan.
  19. Paul Gerald T. (Whitelaw WI), Rapid heating cookware.
  20. Tseng Rong-Yuan,TWX ; Ling I-Kuo,TWX ; Tseng Wang-Sung,TWX, Thermal cooker.

이 특허를 인용한 특허 (9)

  1. Mandil, Ralph, Base for cookware.
  2. Cheng, Chung-Yen, Bottom for a pot.
  3. Groll, William A.; Watkins, John, Cooking utensil having a graphite core.
  4. Mandil, Ralph, Cookware.
  5. Mandil, Ralph, Cookware.
  6. Groll, William A.; Watkins, John, Cookware with selectively bonded layers.
  7. Groll, William A.; Watkins, John, Heat zone pan.
  8. Groll, William A.; Watkins, John, Method for making cookware with selectively bonded layers.
  9. Schoofs, Richard J.; Schoofs, Gregory R., Vessel for transferring thermal energy to and inducing convection in a contained fluid.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로