$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

특허 상세정보

Beverage precursor and process for the manufacture thereof

국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) A01N-065/00   
미국특허분류(USC) 424/725;
출원번호 US-0398259 (2009-03-05)
등록번호 US-8211478 (2012-07-03)
우선권정보 EP-06253867 (2006-07-24)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
대리인 / 주소
    Plotkin, Ellen
인용정보 피인용 횟수 : 0  인용 특허 : 2
초록

The present invention provides a beverage precursor comprising tea material and food-grade additive, wherein the beverage precursor is present in an amount wherein contact of the beverage precursor with 250 ml water for 2 minutes at 90° C. produces a beverage comprising catechins in an amount of between 0.05% and 2% by weight of the beverage. The present invention also provides a process for manufacturing a beverage precursor comprising macerating tea leaf and/or stem with a rotorvane and at least one CTC process.

대표
청구항

1. A process for manufacturing a beverage precursor of Camellia sinensis var, assamica consisting essentially of: a) providing fresh leaf, stem and bud of Camellia sinensis var, assamica; b) heat-treating the fresh leaf, stem and bud to arrest enzyme action;c) passing the leaf, stem and bud through a rotorvane to produce partially macerated leaf, stem and bud;d) passing the partially macerated leaf, stem and bud twice through a CTC machine;e) drying the macerated leaf, stem and bud to yield dried macerated leaf, stem and bud;f) sorting the dried macerate...