$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method of producing ice-candy in an ice-candy molding container 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-009/00
출원번호 US-0048215 (2011-03-15)
등록번호 US-8263152 (2012-09-11)
발명자 / 주소
  • Takeuchi, Shoji
출원인 / 주소
  • Zensho Co., Ltd.
대리인 / 주소
    Burr & Brown
인용정보 피인용 횟수 : 0  인용 특허 : 14

초록

An ice-candy forming container is provided which produces ice-candies having a complicated shape copying the face of a cartoon character or the like with higher quality and without a loss in shape. A forming container includes a first mold having a pattern portion formed in one face thereof, and a s

대표청구항

1. An ice-candy producing method employing a forming container, which includes a first mold having one face in which a pattern portion is formed, the pattern portion being able to be filled with a raw material liquid for an ice-candy, and a second mold configured to slide over and along the one face

이 특허에 인용된 특허 (14)

  1. White Neal E. (64 Ogle Rd. Old Tappan NJ 07675) Margolis Kenneth D. (10 Cedar Hollow Dr. Rose Valley PA 19086), Apparatus and method for making a multi-flavored frozen confection.
  2. White Neal Edwin ; Margolis Kenneth D., Apparatus and method for making a multi-flavored frozen confection.
  3. Wray,Martyn Thomas, Apparatus and method for making confectionery on a stick.
  4. Fowler Roscoe T. (New York NY) Hochhauser Arthur (Allentown PA) Kaufman ; Jr. Harold B. (New York NY) McCarthy John P. (Huntington NY) Stockler Jerry (Wantagh NY), Apparatus for reforming a frozen confection slug on a stick.
  5. Burnham John M. (Hingham MA), Individual ice cream dispensing receptacle.
  6. Waldstrom, Ejvind, Method and an apparatus for producing moulded confection articles.
  7. Binley Gary N. (Kettering GB2), Method and apparatus for preparing a shaped ice confection product.
  8. Waldstr.o slashed.m Ejvind,DKX ; Krener Ole Garne,DKX, Method and apparatus with a release thawing station for producing frozen confectionery bodies.
  9. Yoon, Jeong-Min; Park, Byong Kwon, Method for manufacturing candy having a stereoscopic picture using thereof.
  10. Gram, Klaus, Method for picking-up ice lollies from freezing pockets in an ice lolly freezing machine and picking-up device for carrying out the method.
  11. Gladin, Alain; Picquet, Alain, Method for producing an iced food product such as an iced lollipop.
  12. Ruano Del Campo, Miguel; Domenech Sendra, Eduardo, Mold and method for manufacturing a frozen confectionery.
  13. Cathenaut, Philip Igor; Delande, Bruno, Process for molding frozen ice confectionery compositions into articles.
  14. Wilkinson William R. (Houston TX) Webber Marion G. (Houston TX) King Dean J. (Sugar Land TX), Troche mold and dispenser.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로