$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Form-retaining pad for preparing a beverage suitable for consumption

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23F-005/00
출원번호 US-0436339 (2012-03-30)
등록번호 US-8617627 (2013-12-31)
우선권정보 NL-1021325 (2002-08-23)
발명자 / 주소
  • Steenhof, Vincent Jan
  • Kok, Bernardus Henricus
  • Knitel, Joseph Theodoor
출원인 / 주소
  • Koninklijke Douwe Egberts B.V.
대리인 / 주소
    Foley & Lardner LLP
인용정보 피인용 횟수 : 2  인용 특허 : 22

초록

A form-retaining pad for preparing a beverage suitable for consumption includes a first covering and a form-providing stiffening body, and a substance which is soluble in a liquid. The covering includes a top sheet and a bottom sheet that are manufactured from a material non-transmissive to the solu

대표청구항

1. A form-retaining pad for preparing a beverage suitable for consumption, comprising: a first covering, in which a substance which is soluble in a liquid is included, wherein the covering comprises a top sheet, manufactured from a material non-permeable to the soluble substance, and a bottom sheet,

이 특허에 인용된 특허 (22)

  1. Morooka, Tasuku; Iwasaki, Hisao; Haga, Toshiyuki; Iitsuka, Yasushi, Antenna apparatus.
  2. Cai Zhihua (1126 NE. Conser Pl. Corvallis OR 97330), Apparatus for brewing espresso and cappuccino.
  3. English Philip H. (425-41 Hill Dr. Aurora OH 44202) Szpak Anthony D. (6215 Jamestown Dr. Parma OH 44134), Apparatus for making individual beverage quantities.
  4. de Bruin, Wilhelmus Johannes; Brouwer, Gustaaf Frans, Apparatus for preparing a coffee extract with a fine-bubble froth layer using a rough impact surface.
  5. Kraan Diederik,NLX, Apparatus for preparing coffee.
  6. Favre Eric (Saint Barthelemy CHX), Apparatus for the preparation of an edible liquid.
  7. Love Graham (Bremen DEX) Schellhaass Karl (Bremen DEX) Rathjen Brbel (Bremen DEX) Schwarz Jrgen (Bremerhaven DEX), Beverage flavoring cassette.
  8. Love Graham (Bremen DEX) Schellhaass Karl (Bremen DEX) Rathjen Brbel (Bremen DEX) Schwarz Jrgen (Bremerhaven DEX), Coffee cassette.
  9. Soughan John J., Coffee flavoring method.
  10. Cai, Edward Z., Device for making coffee drink having a crema layer.
  11. English Philip H. (0109 Ptarmingon Ct. Avon CO 81620), Device to vary strength of a brewed beverage.
  12. Daloz Joanny (Is Sur Tille FRX), Domestic appliance using a hydrophilic powder.
  13. Gasser Ruedy,CHX ; Strub Jurg,CHX, Espresso brewing-head unit.
  14. Loizzi Carl J. (13456 Pala Ave. Sylmar CA 91342), Flavored inserts for coffee filters.
  15. Steenhof, Vincent Jan; Kok, Bernardus Henricus; Knitel, Joseph Theodoor, Form-retaining pad for preparing a beverage suitable for consumption.
  16. Delhom Daniel (Cauterets FRX) Charles Patrick (Louey FRX), Machine for preparing hot beverages provided with a device for varying the flavor of the beverages.
  17. Pergola Joseph (9 Broadway Saugus MA 01906) McLeod Maribeth (9 Broadway Saugus MA 01906) Pergola Michael (Winthrop MA), Method of impregnating a paper filter with a flavoring agent.
  18. Cai, Edward Z., Pod and method for making fluid comestible.
  19. Cooper Barry Patrick Wesley, Product and process for preparing a tea extract.
  20. Schiettecatte Patrice J. C. (Alencon FRX) Paquay Justinus T. A. C. (Alencon FRX), Receptacle containing milk adapted for a cappuccino accessory.
  21. Hubbard ; Jr. Maury A. (700 Linden Tower Centre Richmond VA 23219), Single serving brewing packet and method of making same.
  22. Hiroshi Miyazaki JP, Wire winding apparatus and method.

이 특허를 인용한 특허 (2)

  1. Charles, Christopher, Method of making a sweetened soluble beverage product.
  2. Koller, Izaak; Juris, Amanda; Ireland, Kathleen L.; Fleming, Jeffrey Jack; Sadeghi, Farid; Manoux, Philipe Roget; Mack, Adam Mekeel; Dammermann, Kurt Philip; Crarer, Alan Scott, Stretchable beverage cartridges and methods.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트