최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0342827 (2008-12-23) |
등록번호 | US-8753704 (2014-06-17) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 0 인용 특허 : 26 |
High concentration, that is, strong antimicrobial treatment materials such as high concentration aqueous ammonia solutions or even liquid ammonia may be applied to a foodstuff without deleterious effects by controlling the temperature of the foodstuff at or immediately after the time of contact with
1. A method including: (a) freezing a surface of a foodstuff by immersing the surface of the foodstuff in an antimicrobial treatment material comprising an aqueous ammonia solution, the antimicrobial treatment material freezing the surface of the foodstuff immediately on contact; and(b) removing res
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.