$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색도움말
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

통합검색

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

특허 상세정보

Containers

특허상세정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) B65D-081/32    A23L-002/40    B65D-075/58    B65D-081/20    B65D-085/73    B65D-085/80   
미국특허분류(USC) 426/115; 426/474
출원번호 US-0811239 (2011-07-19)
등록번호 US-8920858 (2014-12-30)
우선권정보 GB-1012106.9 (2010-07-19)
국제출원번호 PCT/US2011/044491 (2011-07-19)
§371/§102 date 20130326 (20130326)
국제공개번호 WO2012/012393 (2012-01-26)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
대리인 / 주소
    Fitch, Even, Tabin & Flannery LLP
인용정보 피인용 횟수 : 12  인용 특허 : 8
초록

Improvements in containers are provided, and in particular improvements in containers for preparing and dispensing foamable beverage and food products. The package may contain at least a liquid primary ingredient and a secondary ingredient and comprises at least one wall defining a chamber at least partially filled with the primary ingredient, an outlet for dispensing the prepared product, and a capsule surrounding the primary ingredient separating the secondary ingredient from the primary ingredient. The capsule may be attached to insides of opposing wa...

대표
청구항

1. A package for preparation of a foamed beverage or food product containing at least a liquid primary ingredient and a secondary ingredient, the package comprising at least one wall defining a chamber at least partially filled with the primary ingredient, an outlet for dispensing a prepared product, and a capsule surrounding the primary ingredient separating the secondary ingredient from the primary ingredient, the capsule being attached to insides of opposing walls of the package with the ability to break when the opposing walls are moved further apart...

이 특허를 인용한 특허 피인용횟수: 12

  1. Roberts, Matthew; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.. Apparatus and processes for creating a consumable liquid food or beverage product from frozen contents. USP2016059346611.
  2. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.. Apparatus for creating a consumable liquid food or beverage product from frozen contents. USP2016129516970.
  3. Yauk, Kate Avrial; Clark, Jo-Ann; Massey, Ayse Tulay; Henson, Sian; Scarola, Leonard S.. Containers. USP2017019550622.
  4. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.; Winkler, Karl. Methods of controlled heating and agitation for liquid food or beverage product creation. USP2017069675203.
  5. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.. Processes for creating a consumable liquid food or beverage product from frozen contents. USP2016109468230.
  6. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.. Processes for creating a consumable liquid food or beverage product from frozen contents. USP2017019538877.
  7. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.. Processes for creating a consumable liquid food or beverage product from frozen contents. USP2016089408492.
  8. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.. Processes for creating a consumable liquid food or beverage product from frozen contents. USP2016089408493.
  9. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.; Winkler, Karl. Systems for and methods of agitation in the production of beverage and food receptacles from frozen contents. USP2017049615597.
  10. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.; Winkler, Karl. Systems for and methods of controlled liquid food or beverage product creation. USP20181010111554.
  11. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.; Winkler, Karl. Systems for and methods of providing support for displaceable frozen contents in beverage and food receptacles. USP2016119487348.
  12. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.. Systems for creating a consumable liquid food or beverage product from frozen contents. USP2017049630770.