$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Frozen food package and method of use 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • B65B-025/22
  • B65B-029/08
  • B65D-077/00
  • B65D-081/34
출원번호 US-0566209 (2009-09-24)
등록번호 US-9073679 (2015-07-07)
발명자 / 주소
  • Carré, Eric A.
출원인 / 주소
  • Provita Cuisine, LLC
대리인 / 주소
    DLA Piper LLP (US)
인용정보 피인용 횟수 : 0  인용 특허 : 33

초록

A frozen food package and method of producing and using the same is disclosed. The food package includes a bag which is freezable, ovenable and microwaveable. A frozen food assembly within the bag includes uncooked food, preferably an entree. Typically, the food assembly includes a meat, a fruit or

대표청구항

1. A method comprising the steps of: creating a frozen food assembly that comprises frozen food and frozen liquid, wherein the frozen food has an outer perimeter and the frozen liquid fully surrounds the outer perimeter of the frozen food, and wherein the step of creating a frozen food assembly comp

이 특허에 인용된 특허 (33)

  1. Fisher John R. (Hockessin DE) Simon Frederick E. (Lindenwold NJ), Conformable wrap susceptor with releasable seal for microwave cooking.
  2. Cambay, Jean-Michel, Construct for heating a rounded food item in a microwave oven.
  3. Levinson Melvin L. (612 Ziegler Ave. Linden NJ 07036), Cooking kit with heat generating member for microwave oven and methods for microwave cooking.
  4. Wright, Leah Kay, Cooking pouch containing a raw protein portion, a raw or blanched vegetable portion and a sauce and method of making.
  5. Brummett Barry J. ; Stoerck Thomas H., Display case for food items.
  6. Tucker, Jr.,Sterling Woodward; Wright,Leah Kay, Flexible microwave cooking pouch containing a raw frozen protein portion and method of making.
  7. Watkins James D. (Minneapolis MN), Food heating container.
  8. Carré, Eric A., Frozen food package and method of use.
  9. Wnek,Patrick H.; Lafferty,Terrence P.; Robison,Richard G.; Cole,Lorin R.; O'Hagan,Brian R.; Middleton,Scott W., Insulating microwave interactive packaging.
  10. Wnek,Patrick H.; Lafferty,Terrence P.; Robison,Richard G.; Cole,Lorin R.; O'Hagan,Brian R.; Middleton,Scott W., Insulating microwave interactive packaging.
  11. Bolton Craig E. (14215 Seneca Rd. Germantown MD 20874), Method and apparatus for uniform heating in a microwave field.
  12. Virtanen Pekka,FIX, Method for preparing a food portion.
  13. Liberman,Barnet L., Method of freezing meat in a marinade.
  14. Leah Kay Wright, Method of making a cooking pouch containing a raw protein portion, a raw or blanched vegetable portion and a sauce.
  15. Liberman,Barnet Louis; Glidden,Peter H., Method of producing a frozen marinated reconstituted meat product.
  16. Liberman Barnet L. ; Glidden ; Sr. Peter H., Method of reconstituting meat.
  17. Liberman Barnet L. ; Glidden ; Sr. Peter H., Method of reconstituting meat from trims.
  18. Levinson Melvin L. (612 Ziegler Ave. Linden NJ 07036), Methods for microwave cooking in a steam-chamber kit.
  19. Levinson Melvin L. (1 Meinzer St. Avenel NJ 07001), Methods of microwave heating in metal containers.
  20. John Jay Johns, Microwavable steamer bags.
  21. Cole, Lorin R.; Keefe, Daniel J.; Lai, Laurence M. C.; Liu, Bing, Microwave energy interactive food package.
  22. Kim Young Hwa ; Ji Hong ; Karpov Victor, Microwave food scorch shielding.
  23. Clark John F. (Berala AUX), Microwave interactive package.
  24. Levinson Melvin L. (1 Meinzer St. Avenel NJ 07001), Microwave oven cooking method.
  25. Mast Roy Lee, Microwave retaining package for microwave cooking.
  26. Guarino Nicholas A.,HNX, Microwaveable vacuum packed seafood package and process.
  27. Keppel Stephen C. (Ridgefield CT) Newton Donald O. (Washingtonville NY) Salt Stephen R. (Danbury CT), Multiwall cooler bag.
  28. Daniels James A. (Plymouth Meeting PA), Package and method for microwave heating of a food product.
  29. Mir, Nazir, Packaging material and method for microwave and steam cooking of food products.
  30. Nilsson Goran,SEX ; Sjoberg Elisabeth,SEX, Pouch meal and method of preparing same.
  31. Hansson Lars E. A. (Aengelholm SEX) Palmquist Sven I. (Bjuv SEX), Process for preparing a frozen meal.
  32. Oshima Yoshiyuki (Ikoma JPX) Miyoshi Yasunobu (Ikoma JPX) Hioki Hiroko (Osaka JPX), Sealed container for use in cooking with improved heat-seal line.
  33. Grimm Charles T. ; Allen James ; Chico Nancy ; Narduli Gino ; Teter Karen Susan ; Hannon Timothy J. ; Wolski Donald E. ; Dubeck Harley ; Herzog Ernest R. ; DePretoro Thomas William, Window bag with polyester lining and method of forming same.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로