$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method and apparatus for making cereal flakes

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-007/135
  • A21C-011/10
  • A21C-011/16
  • A23L-007/00
  • A23L-007/17
  • A23C-011/10
출원번호 US-0602807 (2015-01-22)
등록번호 US-9924724 (2018-03-27)
발명자 / 주소
  • Rassi, Barmack
  • Robie, Steven C
  • Weinstein, James N
출원인 / 주소
  • General Mills, Inc.
대리인 / 주소
    Kaihoi, Esq., Gregory P.
인용정보 피인용 횟수 : 0  인용 특허 : 18

초록

Visually distinct, flaked Ready-to-Eat (“R-T-E”) cereal products with varied texture and thickness are produced by forming a cereal dough and forcing the same through an extrusion die assembly including various spaced openings which establish a plurality of dough streams which are merged prior to re

대표청구항

1. An apparatus for forming cereal flakes comprising: a cooking device for receiving, working and cooking a plurality of cereal dough ingredients to establish a cooked cereal dough;an extrusion die located downstream of the cooking device, said extrusion die including a first section established by

이 특허에 인용된 특허 (18)

  1. Moore, Gary Steven; Morales Alvarez, Jorge C., Apparatus and method for improving the dimensional quality of extruded food products having complex shapes.
  2. Reardon John Denis, Bread product.
  3. Alimenti, Richard, Cookie.
  4. Arnott, Makenzie Rae, Cushion assembly.
  5. Loring, Johanna, Decorative cookie.
  6. Lutz Roger J. (Fremont MI), Extruded cereal product and its preparation.
  7. Leusner Steven J., Flaked R-T-E cereal.
  8. Bielinski Rita J. (Maple Grove MN) Evenson Keith A. (Elk River MN) Barnes David R. (Marshall MN), Food product.
  9. Deutsch Roman,CHX ; Heck Ernst,CHX ; Martin Jean-Pierre,CHX, Method of manufacturing an expanded cereal.
  10. Heyhoe Thomas Carl,AUX, Method of manufacturing an expanded, extruded food product.
  11. Manser Josef (Uzwil CHX) Egger Friedrich (Niederuzwil CHX) Seiler Werner (Zueberwanger CHX), Mixing kneader device and method for this production of dough, particularly for pasta.
  12. Sadel ; Jr. Stanley S. (Lancaster PA) Sangiovanni Valerio (Lancaster PA), Process containing a cooking extrusion step for forming a food product from a cereal.
  13. Francisco Neal Sylvester ; Willoughby Chris Lynn, Process for producing a food product having a distinct phase.
  14. Green,Daniel R.; Lukecart,Nathan W., Puffed grain flake and method of preparation.
  15. Weinstein, James N.; Cremers, Thomas G.; Smith, Thomas L., Rotary cutter assembly.
  16. Groff, E. Terry; Zaleski, Jr., Joseph S.; Zvoncheck, Kenneth J., Rotating nozzle die machine for extrusion of two or more types of dough.
  17. Villani, Jos? Benedito; Nakagami, Cesar Tadashi; Taninaga, Lucila; Gomiero, Juliana Mancini, Soap arrangement.
  18. Chen,Michael H.; Painter,Gregory E., Vitamin tablet.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트