$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Vertical counter-flow immersion freezer 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • F25D-017/02
  • F25D-003/11
  • F25D-003/10
  • A23L-003/375
출원번호 US-0144802 (2013-12-31)
등록번호 US-9933197 (2018-04-03)
발명자 / 주소
  • Duarte, Daniel D.
  • John, Candice
  • Mortenson, Stephanie
출원인 / 주소
  • AIr Liquide Canada, Inc.
대리인 / 주소
    Cronin, Christopher J.
인용정보 피인용 횟수 : 0  인용 특허 : 15

초록

A product is chilled or at least partially frozen by descending against a counter-current flow of liquid nitrogen in a vertical freezer containing an immersion bath of liquid nitrogen and the chilled or at least partially frozen product is extracted from the bath. The product may optionally be a liq

대표청구항

1. A method for chilling or at least partially freezing product in an immersion freezer containing a bath of liquid nitrogen, the bath of liquid nitrogen being contained within an insulated immersion bath tank, said method comprising the steps of: depositing, with a material feeder, a feed of the pr

이 특허에 인용된 특허 (15)

  1. Appolonia John J. (Yardley PA), Apparatus and method of freezing food.
  2. Milankov Bosko (Mississauga CAX) Irvine John K. (Etobicoke CAX), Cryogenic apparatus.
  3. le Roux Murray Pieter W. (Private Bag X41 Pretoria ; 0001 ZAX), Cryogenic apparatus and cryogenic methods.
  4. Jones Curt D. ; Jones Milford D. ; Jones Stanley O., Cryogenic processor for liquid feed preparation of a free-flowing frozen product and method for freezing liquid composition.
  5. Barber ; III Thomas A. (Bethlehem PA) Appolonia John (Yardley PA) Kulik William M. (Cranford NJ), Field harvest cooling system.
  6. Wardle David G. (Tadworth GB2), Immersion freezer.
  7. Kosock Stefan,DEX ; Hoffmanns Wolfgang,DEX, Method and apparatus for pelleting or granulating a liquid or pastry substance.
  8. Oura Hiroyuki (Nara JPX) Hata Takeki (Hyogo JPX) Tada Masuo (Osaka JPX), Method and apparatus for producing microfine frozen particles.
  9. Irvine,J. David; Ladd,David D., Method and apparatus for the manipulation and management of a cryogen for production of frozen small volumes of a substance.
  10. Jones Curt D. (571 New Circle Rd. ; NE. Lexington KY 40505), Method of preparing and storing a free flowing, frozen alimentary dairy product.
  11. Nicholas W. Angus GB; Thomas R. Mosey, Method of rapidly producing cryogenically frozen dessert particles.
  12. Temple George A. (Toronto CAX) Kirkwood Donald W. (Oakville CAX) Milankov Bosko (Mississauga CAX), Process for freezing or chilling.
  13. Lauterbach Armin (Antofagasta CLX), Production of spherical shaped products of subliming substances.
  14. Gibson Peter H. (Inkberrow GBX), Relating to freezing apparatus.
  15. Lopez Gaudencio (1465 Ellerd Dr. Turlock CA 95380) Arroyo Raul A. (1465 Ellerd Dr. Turlock CA 95380) Nugent Darrell C. (1465 Ellerd Dr. Turlock CA 95380) Lovett Charles B. (1465 Ellerd Dr. Turlock CA, Sealed refrigeration immersion vessel.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로