최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0464566 (2014-08-20) |
등록번호 | US-9936714 (2018-04-10) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
대리인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 0 인용 특허 : 2 |
Compositions and methods for stabilizing moisture in muscle foods using natural, phosphate-free ingredients are described.
1. A phosphate-free composition for stabilizing moisture in muscle foods, prepared from lemon juice and vinegar, comprising neutralized vinegar prepared by neutralizing the vinegar with a neutralizing agent comprising two bicarbonate salts to a pH of about 6.7 to about 7.0; neutralized lemon prepare
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.