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NTIS 바로가기주관연구기관 | 보성녹차영농조합 |
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연구책임자 | 임화춘 |
참여연구자 | 김순영 , 오상현 , 위지향 , 최경영 , 박미향 |
보고서유형 | 최종보고서 |
발행국가 | 대한민국 |
언어 | 한국어 |
발행년월 | 2000-11 |
주관부처 | 농림부 |
과제관리전문기관 | 농림부 Ministry of Agriculture and Forestry |
등록번호 | TRKO201100002297 |
DB 구축일자 | 2013-04-18 |
- 녹차의 전처리 및 적정 추출조건 확립
- 농축방법별 녹차추출액의 특성비교
- 농축액의 가공공정
- 침전물 형성억제 및 품질유지
- 녹차농축액의 저장 중 품질유지
- 편의성이 부여된 포장방법의 개발
- 녹차농축액을 이용한 연질캅셀의 제조
- 녹차농축액 첨가요구르트의 제조
- 녹차비누의 개발
- 인스턴트 분말차의 개발
- Es tablishment of conditions for pretreatment and ex traction of green tea
- Characteris tic comparis on of g reen tea ex tracts prepared by different concentration methods
- Proces s ing of green tea concentrate
- Controlling precipitate and maintenance of quality
- Quality maintenanc
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