최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기주관연구기관 | 중앙대학교 Chung Ang University |
---|---|
보고서유형 | 최종보고서 |
발행국가 | 대한민국 |
언어 | 한국어 |
발행년월 | 2013-02 |
과제시작연도 | 2012 |
주관부처 | 농촌진흥청 Rural Development Administration(RDA) |
등록번호 | TRKO201300014279 |
과제고유번호 | 1395025395 |
사업명 | 차세대바이오그린21 |
DB 구축일자 | 2013-08-26 |
DOI | https://doi.org/10.23000/TRKO201300014279 |
In recent years, kimchi has become a globally popular food because of its taste as well as its various health-promoting effects. Spontaneous fermentation without the use of starter cultures or sterilization of raw materials leads to the growth of various microorganisms during kimchi fermentation. Me
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.