최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.18 no.3, 1986년, pp.181 - 186
신완철 (연세대학교 공과대학 식품공학과) , 오두환 (연세대학교 공과대학 식품공학과) , 진흥승 (연세대학교 공과대학 식품공학과) , 김기태 (연세대학교 공과대학 식품공학과) , 양융 (연세대학교 공과대학 식품공학과)
Myosin were prepared from red muscle and white muscle, and their ATPase activities were compared. Ca-ATPase activity of bovine myosin from red muscle was higher than that of myosin from white muscle, while Ca-ATPase activity of chicken myosin from red muscle differed hardly from that of myosin from ...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.