최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기韓國食文化學會誌 = Journal of the Korean society of dietary culture, v.3 no.2, 1988년, pp.207 - 210
Volatile components of Artemisia keiskeana, Korean wild vegetable, were collected by steam distillation. Samples were analyzed by gas chromatography(GC) and combined gas chromatography-mass spectrometry(GC-MS). Twenty nine components, including 17 hydrocarbons, 6 alcohols, 2 aldehydes, 1 oxide, and ...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.