최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국조리과학회지 = Korean Journal of Food and Cookery Science, v.7 no.3, 1991년, pp.61 - 68
문수재 (연세대학교 생활과학대학 식품영양학과) , 손경희 (연세대학교 생활과학대학 식품영양학과) , 양일선 (연세대학교 생활과학대학 식품영양학과) , 손춘영 (연세대학교 생활과학대학 식품영양학과) , 김대엽 (연세대학교 상경대학 경영학과)
The purpose of this study was to develop a computerized menu planning for military who need balanced diet for 365 days so that more effective and efficient food service can be provided. For this purpose, the evaluation of current military menu planning and production management system was carried o...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.