최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국농화학회지 = Journal of the Korean society of Agricultural Chemistry and Biotechnology, v.37 no.3, 1994년, pp.154 - 160
금준석 (한국식품개발연구원, 쌀이용연구센터) , 이현유 (한국식품개발연구원, 쌀이용연구센터) , 신명곤 (한국식품개발연구원, 쌀이용연구센터) , 이상효 (한국식품개발연구원, 쌀이용연구센터) , 김길환 (한국식품개발연구원, 쌀이용연구센터)
Pregelitinized rice (PR), pregelitinized waxy rice (PWR), and pregelitinized rice flour (PRF) were evaluated for physico-chemical properties comparing with rice starch and acetylated potato starch. L value was decreased during drum drying. PFR had the highest value (P<0.05) for water absorption inde...
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.