최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국식품위생안전성학회지 = Journal of food hygiene and safety, v.12 no.4, 1997년, pp.328 - 332
In order to investigate the trace metals in Korean foods, the contents of Magnesium, Zinc, Manganese, Molybdenum and Selenium are studied in this paper. As show in the Table 1; a total of 250 samples of 25 species were analyzed by neutron activation analysis. The results obtained wer...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
Free Access. 출판사/학술단체 등이 허락한 무료 공개 사이트를 통해 자유로운 이용이 가능한 논문
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.