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NTIS 바로가기한국식품과학회지 = Korean journal of food science and technology, v.30 no.1, 1998년, pp.1 - 5
이득찬 (강원대학교 식품생명공학부) , 이상영 (강원대학교 식품생명공학부) , 차상훈 (강원대학교 식품생명공학부) , 최용순 (강원대학교 식품생명공학부) , 이해익 (강원대학교 식품생명공학부)
꿀의 식품학적 특성만으로는 토종과 양봉꿀의 판별이 불가능하므로 꿀 속에 존재하는 단백질의 특성으로 판별의 기준을 마련하고자 다음과 같은 연구결과를 얻었다. 꿀 속의 단백질을 Bradford방법을 이용하여 정량한 결과 토종꿀은
To find out the difference between native bee-honey (NBH) and foreign bee-honey (FBH), quantification of honey protein and investigation of specific protein in NBH were carried out by SDS-PAGE. Contents of honey protein in NBH and FBH were measured by Bradford and Lowry method. The contents of prote...
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