최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Korean journal for food science of animal resources = 한국축산식품학회지, v.27 no.4, 2007년, pp.517 - 521
배형철 (충남대학교 농업생명과학대학 동물자원과학부) , 랜친핸드 (충남대학교 농업생명과학대학 동물자원과학부) , 나석한 ((주)청미바이오) , 최성현 ((주)청미바이오) , 남명수 (충남대학교 농업생명과학대학 동물자원과학부)
Questionnaire on utilization of colostrum was carried out in 33 farms. Highest milking cow numbers were 20-40 heads in 45.5% of the farms. Calf numbers were 20-40 heads in 39.4% of the dairy farms and 40-60 heads in 42.4% of the farms. The amount of colostrum production per day was 20-30 kg in 30.3%...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
Jones, L. R., Taylor, A. W., and Hines, H. C. (1987) Characteristics of frozen colostrums thawed in a microwave oven. J. Dairy Sci. 70, 1941-1945
Kim, S. K. and Hoe, K. C. (2000) Effects of preservative treatment, heating and freezing on compositional and microbiological changes of colostrum. J. Anim. Sci. Technol. 42, 659-668
Kwon, M. K., Jang, Y. H., Ahn, J. K., Goh, J. S., and Kwon, I. K. (1991) Improving availability of surplus colostrum. I. Influence of organic acids on preservation of colostrum. Korean J. Dairy Sci. 13, 71-78
Kwon, M. K., Jang, Y. H., Ahn, J. K., Goh, J. S., and Kwon, I. K. (1991) Improving availability of surplus colostrum. II. Influence of food preservatives, antibiotics and formaldehyde on preservation of colostrum. Korean J. Dairy Sci. 13, 97-102
Kwon, M. K., Jang, Y. H., Ahn, J. K., Goh, J. S., and Kwon, I. K. (1991) Improving availability of surplus colostrum. III. Influence of lactic acid bacteria on preservation of colostrum. Korean J. Dairy Sci. 13, 191-196
Larson, L. L., Owen, F. G., Albright, J. L., Appleman, R. D., Lamb, R. C. and Muller, L. D. (1977) Guidelines toward more uniformity in measuring and reporting calf experimental data. J. Dairy Sci. 60, 989-1003
Muller, L. D., Ludens, F. C., and Rook, J. A. (1976) Performance of calves fed fermented colostrums or colo strums with additives during warm ambient temperatures. J. Dairy Sci. 59, 930-935
Nam, M. S. , Bae, H. C., Kim, P. H., Kim, W. S., and Goh, J. S. (2002) Purification of $TGF-{\beta}1$ from bovine colostrum. Korean J. Food Sci. Ani. Resour. 22, 343-347
Otterby, D. E., Dutton, R. E., and Foley, J. A. (1977) Comparative fermentations of bovine colostral milk. J. Dairy Sci. 60, 73-78
Otterby, D. E., Johnson, D. G., Foley, J. A., Tomsche, D. S., Lundouist, R. G., and Hanson, P. J. (1980) Fermented or chemically-treated colostrums and nonsalable milk in feeding programs for calves. J. Dairy Sci. 63, 951-958
Polzin, H. W., Otterby, D. E., and Johnson, D. G. (1975) Responses of calves fed fermented or acidified colostrums. J. Dairy Sci. 58, 224-234
Rindsig, R. B. and Bodoh., G. W. (1977) Growth of calves fed colo strums naturally fermented or preserved with propionic acid or formaldehyde. J. Dairy Sci. 60, 79-84
2004년도 식품 및 식품첨가물 생산실적 보고서. (2006) 식품의약품안전청
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
출판사/학술단체 등이 한시적으로 특별한 프로모션 또는 일정기간 경과 후 접근을 허용하여, 출판사/학술단체 등의 사이트에서 이용 가능한 논문
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.