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발아중 메밀의 영양성분의 변화
Nutritional Changes of Buckwheat During Germination 원문보기

韓國食生活文化學會誌 = Journal of the Korean Society of Food Culture, v.23 no.1, 2008년, pp.121 - 129  

이은혜 (숙명여자대학교 생활과학대학 식품영양학전공) ,  김철재 (숙명여자대학교 생활과학대학 식품영양학전공)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

To produce buckwheat sprouts, buckwheats were germinated at $23{\pm}2^{\circ}C$ up to 8 days in total darkness. In proximate analysis, moisture content increased from 13.87% of buckwheat groats to 93.75% of buckwheat sprouts on the 8th day of germination. On dry weight basis, lipid and as...

주제어

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문제 정의

  • 싹에 대한 중요성이 점차 커지고 있다. 따라서 본 연구에서는 메밀 발아 및 재배 중의 영양성분의 변화를 분석하였다.

가설 설정

  • 2) Values with different subscripts are significantly different (p<0.05).
  • 3) Values with different subscripts are different significantly (p ≤ 0.05).
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참고문헌 (32)

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