최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국유가공기술과학회지 = Korean journal of dairy science and technology, v.27 no.1, 2009년, pp.19 - 28
류연경 (한경대학교 농업생명과학대학 동물생명환경과학부) , 김완섭 (한경대학교 농업생명과학대학 동물생명환경과학부)
Lactoferrin was first identified 60 years ago as a "red protein" in bovine milk. Lactoferrin, one of the transferrin family proteins, is an iron-binding glycoprotein found in milk and various mucosal secretions; it is also released from activated neutrophils. Human lactoferrin has a molecular weight...
* AI 자동 식별 결과로 적합하지 않은 문장이 있을 수 있으니, 이용에 유의하시기 바랍니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.