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NTIS 바로가기한국동력기계공학회지 = Journal of the korean society for power system engineering, v.14 no.4, 2010년, pp.23 - 28
Of the roughly four million known substances, about 60,000 are processed and sold ; many of these must be dried. Many materials are processed in the liquid state - ideal for mixing and reacting - but most products are needed or wanted as dry, or relatively dry, solids. Usually operation is just belo...
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국립수산과학원 서해수산연구소, 2006. 8, "해삼양식 기술개발".
신우철, 2008, "전복양식산업의 미래전략", 목포해양수산청.
농촌경제연구소, 2008.12, "국가 식품클러스터 조성 기본계획".
桐榮, 前田金剛, 山內敏夫, 不破威信, 和田一洋, 山本博久, 1960, "眞空乾燥の基礎的硏究", 化學工學, 第24卷, 第5號, pp. 289-297.
桐榮, 林信也, 澤田周三, 1965, "立體および粉體材料層の乾燥における層分布", 化學工學, 第29卷, 第1號, pp. 25-27.
김경근, 1999. 6. 12, "농수산물의 저온진공건조 열적특성", 대한기계학회 추계 학술논문집 특강자료, pp. 1-6.
박형진, 김경근, 김명환, 1996.12, "함수 다공질층의 진공건조에 관한 실험적 연구(I)", 한국박용기관학회지, 제20권, 제5호, pp. 514-521.
김경근, 최순열, 2001.5, "가열수 온도에 의한 저온진공건조 열적 특성에 관한 연구", 한국박용기관학회지, 제25권 제3호, pp. 35-42.
문수범 외 4인, 2000.7, "생체 건조용 대형 저온진공 건조기의 열적 특성에 관한 연구", 한국박용기관학회지, 제24권 제4호, pp. 35-42.
최순열, 1999. 2, "저온진공건조기의 열적특성에 관한 연구", 한국해양대학교 기관공학과 박사학위논문.
김경근 외 5인, 1999. 6. 25, "저온진공건조기를 이용한 고추의 열적특성에 관한 연구", 공기조화 냉동공조학회 학술논문집, pp. 410-414.
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