최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기한국연초학회지 = Journal of the Korean society of tobacco science, v.35 no.1, 2013년, pp.13 - 19
김민규 (KT&G 연구원) , 여운형 (KT&G 연구원) , 김수호 (KT&G 연구원) , 오경환 (KT&G 연구원) , 진용숙 (KT&G 연구원) , 황의일 (KT&G 연구원)
The natural ingredient has been utilized variety of the food and medicine. The aromatherapy well known prevent disease and healthy promotion using the essential oil derived extracted plants. In this work, natural ingredient include herb granulated for application of tobacco filter. That used by gran...
Balassa, L.L. and Fanger, G.O. (1971) Microencapsulation in the food industry. CHC Rev. Food Technol. 2:245-263
Dziezak, J.D. (1988) Microencapsulation and encapsulated ingredients. Food Technol. 42: 136-153
Jackson, L.S. and Lee, K. (1991) Microencapsuiation and the food industry. Labensmittel Wissenschaft und Technologie 24: 289-297
Jones, D.M. (1988) Controlling particle size, and release prop-erties. Flavor Encapsulation. : 158-175
K.M. Djamarani, Ian M Clark (1997) Characterization of particle size based on fine and coarse fraction. Powder Technology, 93, 2: 101-108
Kester, J.J. and Fennema, O.R. (1986) Edible (R)lms and coatings: a review. Food Technol. 40: 47-59
Richard Turton, Xiu Xiu Cheng, (2005) The scale-up of spray coating processes for granular solids and tablets. Powder Technology
S.M. Lu, S.R. Chen (1993) Mathematical analysis of drug release from a coated particle. J. Controlled Release, 23: 105-121
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.