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[국내논문] 육가공 작업장에서 발생되는 바이오에어로졸 저감을 위한 살균제 효능 실증 평가
Efficacy Evaluation of Disinfectant for Reducing Bioaerosols Generated in a Meat Processing Workplace 원문보기

한국산업보건학회지 = Journal of Korean Society of Occupational and Environmental Hygiene, v.31 no.2, 2021년, pp.138 - 146  

황주영 (서울과학기술대학교 일반대학원 안전공학과) ,  최원 (서울과학기술대학교 일반대학원 안전공학과) ,  김두영 (서울과학기술대학교 일반대학원 안전공학과) ,  안우주 (서울과학기술대학교 일반대학원 안전공학과) ,  이우제 (서울과학기술대학교 안전공학과) ,  김기연 (서울과학기술대학교 일반대학원 안전공학과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

Objectives: This study aims to compare and evaluate the reduction efficiency of disinfectants used in the domestic meat processing industry to reduce bioaerosol exposure of meat industry workers and to use this as basic data for establishing work environment management measures. Methods: Thirteen di...

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참고문헌 (14)

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