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포장과 저장온도가 '백다다기' 오이 선도에 미치는 영향
The Effect of Packaging and Storage Temperature on Quality Changes of 'White Dadagi' Cucumber 원문보기

한국포장학회지= Korean Journal of Packaging Science & Technology, v.27 no.2, 2021년, pp.115 - 121  

이정수 (국립원예특작과학원) ,  김기빈 (양현고등학교) ,  김하연 (양현고등학교) ,  정다혜 (양현고등학교) ,  최다경 (양현고등학교) ,  채예림 (양현고등학교) ,  박미희 (국립원예특작과학원) ,  장민선 (국립원예특작과학원) ,  홍윤표 (국립원예특작과학원)

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The evaluation of package temperature for fresh preservation of cucumber was investigated. The fresh cucumber is available in markets of Korea during whole seasons, for the help of farmer, distributor and consumer. Cucumbers were stored within cardboard boxes packaging covered with low density polye...

주제어

참고문헌 (16)

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