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LC-MS/MS를 이용한 농산물 중 Spiropidion 및 대사산물 Spiropidion-enol (SYN547305) 시험법 개발 및 검증
Determination and Validation of an Analytical Method for Spiropidion and Its Metabolite Spiropidion-enol (SYN547305) in Agricultural Products with LC-MS/MS 원문보기

한국환경농학회지 = Korean journal of environmental agriculture, v.41 no.2, 2022년, pp.82 - 94  

구선영 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  이수정 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  신혜선 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  강성은 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  정윤미 (식품의약품안전처 광주지방식품의약품안전청 유해물질분석과) ,  이정미 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  정용현 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과) ,  문귀임 (식품의약품안전처 식품의약품안전평가원 식품위해평가부 잔류물질과)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

BACKGROUND: Spiropidion and its metabolite are tetramic acid insecticide and require the establishment of an official analysis method for the safety management because they are newly registered in Korea. Therefore, this study was to determine the analysis method of residual spiropidion and its metab...

주제어

참고문헌 (15)

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