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[국내논문] 우리 국민의 총 지방 및 지방산 일상 섭취량 추정 및 평가: 2019 - 2021년 국민건강영양조사 자료를 활용한 단면조사연구
Estimating and evaluating usual total fat and fatty acid intake in the Korean population using data from the 2019-2021 Korea National Health and Nutrition Examination Surveys: a cross-sectional study 원문보기

대한지역사회영양학회지 = Korean journal of community nutrition, v.28 no.5, 2023년, pp.414 - 422  

이경윤 (서울대학교 보건대학원) ,  김동우 (한국방송통신대학교 자연과학대학 생활과학부)

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

Objectives: This study evaluated usual dietary intakes of total fat and fatty acids among the Korean population based on the revised Dietary Reference Intakes for Koreans 2020 (2020 KDRIs). Methods: This study utilized data from the eighth Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHA...

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참고문헌 (21)

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