최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Majalah ilmiah peternakan, v.24 no.2, 2021년, pp.72 -
M. K., POETY , SRIYANI, N. L. P. , OKA, A. A.
This research aims to determine the effect of traditional aging meat on the physical quality of beef and the opti- mal time of traditional withering to obtain good quality beef. The research material used was beef on the LD muscle (Longisimus dorsi). The design used was completely ran...
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
오픈액세스 학술지에 출판된 논문
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.