최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기食品衛生學雜誌= Food Hygiene and Safety Science, v.47 no.3, 2006년, pp.119 - 126
工藤 由起子 (国) , 尾上 洋一 (立医) , 中川 弘 (薬) , 高橋 淳子 (品食品衛生研) , 小西 典子 (究所) , 高鳥 浩介 (神奈川県)
From January to November, 2003, bacterial contamination was surveyed in a small egg-breaking factory that produced non pasteurized liquid egg. Test egg samples were taken at various stages of the egg processing operation. Salmonella Enteritidis was isolated from liquid egg yolk and liquid egg white ...
1) Kurihara, T. “Yugai Biseibutsu Kanrigijutsu”, Shibasaki, K. ed., Tokyo, Fuji Tekuno Sisutemu, 2000, p. 411-419.
2) 厚生省生活衛生局長通知“食品衛生法施行規則及び食品,添加物等の規格基準の一部改正について”平成10年11月25日,生衛第1674?(1998).
10.1111/0272-4332.00023 3) Hope, B. K., Baker, R., Edel, E. D., Hogue, A. T., Schlosser, W. D., Whiting, R., McDowell, R. M., Morales, R. A., An overview of the Salmonella Enteritidis risk assessment for shell eggs and egg products. Risk Anal., 22 , 203-218 (2002).
0559-8974 UDA ASUKO 43 12 55 1993
0559-8974 HARADA TETSUO 43 9 47 1993
6) Hiwaki, H., Tsubakimoto, M., Kubokura, K., Kurihara, Y., Honda, M., Oda, T., Contamination of Salmonella and its preventive study in hen eggs, liquid eggs and egg products. Fukuoka Eishiho, 20 , 59-68 (1995).
7) Tokumaru, M., Masaki, H., Itaya, T., Aoki, A., Saito, N. Nose, N., Survey of bacterial contamination on the surface of eggshell, the content of eggshell and the liquid whole egg. Saitama Eiken Shoho, 25 , 135-138 (1991).
8) Shiozawa, K., Sigieda, M., Hayashi, M., Handa, T., Nishina, T., Nakatsugawa, S., Akabori, K., Microbial contamination of liquid egg and the growth of Salmonella and pathogenic Escherichia coli in liquid egg. Shizuokaken Eisei Kankyo Senta Hokoku, 30 , 61-69 (1987).
0559-8974 SAEKI NORITAKA 50 12 31 2000
10) Aoki, A., Itaya, T., Saito, A., Ando, K. Kawaguchi, T., Masaki, H., Tokumaru, M., Survey of bacterial contamination on raw materials of liquid whole eggs, it's products and manufacturing process. Saitama Eiken Shoho, 27 , 83-88 (1993).
0559-8974 IMAI CHUHEI 44 7 7 1994
12) 厚生省生活衛生局監修:食品衛生?査指針微生物編,日本食品衛生協?,東京,1990, p. 118-126.
13) 日本規格協?編“工場排水試?方法”東京,1998.
14) 日本水道協?編“上水試?方法”東京,2001, p. 155.
0095-1137 35 7 1675 1997 10.1128/JCM.35.7.1675-1680.1997
10.1128/JCM.39.7.2700-2703.2001 16) Izumiya, H., Terajima, J., Matsushita, S. Tamura, K., Watanabe H., Characterization of multi-drug-resistant Salmonella enterica serovar Typhimurium isolated in Japan. J. Clin. Microbiol., 39 , 2700-2703 (2001).
10.1111/j.1365-2672.1967.tb00281.x 17) Ayres, J. C., Kraft, A. A., Board, R. G., Torrey, G. S., Rizk, S. S., Sanitaion practices in egg handling and breaking plants and application of several disinfectants for sanitation eggs. J. Appl. Bact., 30 , 106-116 (1967).
18) Barn, H. M. Jr., Maxcy, R. B., Georgi, C. E. Effect of humidity on the fate of the microflora of milk on stainless steel surfaces. Food Technology, 24 , 1385-1419 (1970).
0032-5791 74 4 753 1995 10.3382/ps.0740753
0099-2240 53 9 2165 1987 10.1128/AEM.53.9.2165-2170.1987
0362-028X BARON F 62 6 585 1999 10.4315/0362-028X-62.6.585
10.1017/S0950268800068412 22) Humphrey, T. J., Martin, K. M., Whitehead, A., Contamination of hands and work surfaces with Salmonella Enteritidis PT4 during the preparation of egg dishes. Epidemiol. Infect., 113 , 403-409 (1994).
해당 논문의 주제분야에서 활용도가 높은 상위 5개 콘텐츠를 보여줍니다.
더보기 버튼을 클릭하시면 더 많은 관련자료를 살펴볼 수 있습니다.
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
출판사/학술단체 등이 한시적으로 특별한 프로모션 또는 일정기간 경과 후 접근을 허용하여, 출판사/학술단체 등의 사이트에서 이용 가능한 논문
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.