최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Journal of food science : an official publication of the Institute of Food Technologists, v.51 no.3, 1986년, pp.838 - 839
SAVELL, J. W. , CROSS, H. R. , SMITH, G. C.
ABSTRACTPercentage fat and moisture values for beef longissimus steaks (trimmed completely of all subcutaneous fat, epimysium, and peripheral muscles) from 518 steer and heifer carcasses of A and B maturity over a wide range in marbling were as follows: Moderately Abundant = 10.42 and 68.14, Slightl...
Official Methods of Analysis AOAC 1980
SAS User's Guide: Statistics SAS 1982
SMITH, G.C., CROSS, H.R., CARPENTER, Z.L., MURPHEY, C.E., SAVELL, J.W., ABRAHAM, H.C., DAVIS, G.W.. Relationship of USDA Maturity Groups to Palatability of Cooked Beef. Journal of food science : an official publication of the Institute of Food Technologists, vol.47, no.4, 1100-1107.
SMITH, G. C., CARPENTER, Z. L., CROSS, H. R., MURPHEY, C. E., ABRAHAM, H. C., SAVELL, J. W., DAVIS, G. W., BERRY, B. W., PARRISH JR., F. C.. RELATIONSHIP OF USDA MARBLING GROUPS TO PALATABILITY OF COOKED BEEF. Journal of food quality, vol.7, no.4, 289-308.
Official United States standards for grades of carcass beef USDA 1980
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.