최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기The Journal of dairy research, v.14 no.1/2, 1945년, pp.35 - 44
Gibson, T. , Abdel-Malek, Y.
The amount of CO2formed during the fermentation of sugars by the heterofermentative lactic acid bacteria depends on several factors:(1) The sugar fermented. Gas is produced more readily from glucose than from lactose, even in the case of active lactose fermenters.(2) The reaction and the buffering c...
J. Bact. 45 445 1943 10.1128/JB.45.5.445-454.1943 Smiley
The Lactic Acid Bacteria. 1919 Orla-Jensen
Folia microbiol., Delft 1 377 1912 Beijerinck
Cunningham, A., Smith, A. M.. 262. The microbiology of silage made by the addition of mineral acids to crops rich in protein. The Journal of dairy research, vol.11, no.3, 243-265.
Hassouna, M. M., Allen, L. A.. 206. Gas production by Bacterium coli and by lactic acid streptococci under different conditions. The Journal of dairy research, vol.10, no.1, 7-19.
Proc. World's Dairy Congr. II 13 1934 Burri
(3) Hammer B. W. & Baker M. P. (1923). Res. Bull. la agric. Exp. Sta. no. 81.
Zbl. Bakt. II 777 1896 Leichmann
J. Bact. 6 127 1921 10.1128/JB.6.1.127-131.1921 Sherman
Gibson, T.. 306. A study ofBacillus subtilisand related organisms. The Journal of dairy research, vol.13, no.3, 248-260.
Zbl. Bakt. II 65 1931 Hucker
J. Bact. 41 675 1941 10.1128/JB.41.5.675-684.1941 Slade
Zbl. Bakt. II 97 1907 Lohnis
Allen, L. A.. 205. Methods of measuring gas production. The Journal of dairy research, vol.10, no.1, 1-6.
J. Bact. 44 721 1942 10.1128/JB.44.6.721-723.1942 Campbell
Zbl. Bakt. II 512 1936 Struyk
Zbl. Bakt. II 87 1897 Freudenreich
Braz, M., Allen, L. A.. 207. Protein metabolism and acid production by the lactic acid bacteria in milk. Influence of yeast extract and chalk. The Journal of dairy research, vol.10, no.1, 20-34.
해당 논문의 주제분야에서 활용도가 높은 상위 5개 콘텐츠를 보여줍니다.
더보기 버튼을 클릭하시면 더 많은 관련자료를 살펴볼 수 있습니다.
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.