$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

[해외논문] Validation of methods for determination of free water content in poultry meat
VALIDACE METOD PRO STANOVENÍ OBSAHU VOLNÉ VODY V DRŮBEŽÍM MASE 원문보기

Acta universitatis agriculturae et silviculturae mendelianae brunensis, v.55 no.2, 2007년, pp.105 - 118  

Žítková, Jarmila ,  Simeonovová, Jana

Abstract AI-Helper 아이콘AI-Helper

Methods for determination of free water content in poultry meat are described in Commission Regulation EEC No 1538/91 as amended and in ČSN 57 3100. Two of them (method A and D) have been validated in conditions of a Czech poultry processing plant. The capacity of slaughtering was 6000 pieces...

참고문헌 (15)

  1. Technické požiadavky Výrobky z drobných hospodárskych zvierat a zveriny - Zabitá hydina 57 3099 

  2. Stanovení obsahu volné vody Drůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení 57 3100 

  3. Technologie živočišných produktů II Návody do cvičení. 1. vyd. Praha INGR 1977 

  4. Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda ISO Maso a masné výrobky 937 57 6023 1978 

  5. Stanovení obsahu vody (Referenční metoda ISO Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách 57 621 1997 

  6. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno FEHLHABER Mikrobiologické problémy u ja- tečné drůbeže z hlediska hygieny potravin 1996 

  7. 10.1533/9781855739031.1 

  8. Průmysl potravin PAUL Množství cizorodé vody v jatečně opracovaných kuřatech 42 2 62 1992 

  9. Journal of Animal Sciences SIMEONOVOVÁ Absorpce vody při dvou způsobech chlazení jatečně opracovaných kuřat. Czech 44 93 1999 

  10. Technologie drůbeže, vajec a minoritních živočišných produktů. dotisk 1. vyd SIMEONOVOVÁ 2003 

  11. Biometrika. dotisk 1. vyd STÁVKOVÁ 2005 

  12. Technológia spracovania hydiny. 1. vyd SVOBODA 1992 

  13. Produkce a zpracování drůbeže, vajec a medu. 1. vyd. Brno STEINHAUSEROVÁ 2003 

  14. Chemie potravin I. 2. vyd. Tábor: OSSIS VELÍŠEK 2002 

  15. Chemie potravin II. 2. vyd. Tábor: OSSIS VELÍŠEK 2002 

관련 콘텐츠

오픈액세스(OA) 유형

GOLD(Hybrid)

저자가 APC(Article Processing Charge)를 지불한 논문에 한하여 자유로운 이용이 가능한, hybrid 저널에 출판된 논문

저작권 관리 안내
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로