최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기Food microbiology, v.8 no.4, 1991년, pp.299 - 301
Fung, D.Y.C. , Chain, V.S.
초록이 없습니다.
AOAC 1984 Official analytical methods of analysis
Entis 91 1986 Food-borne microorganisms and their toxins: developing methodology Membrane filtration systems
Fung 1 1991 Instrumental methods for quality assurance in foods Rapid methods and automation in food microbiology
J. Assoc. Off. Anal. Chem. Ginn 69 527 1986 Enumeration of total bacteria and coliform in milk by dry rehydratable film method: collaborative study
Schalkowsky 107 1986 Food-borne microorganisms and their toxins: developing methodology Plating systems
Speck 1976 Compendium of methods for the microbiological examination of foods
*원문 PDF 파일 및 링크정보가 존재하지 않을 경우 KISTI DDS 시스템에서 제공하는 원문복사서비스를 사용할 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.