최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0539552 (1975-01-08) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 10 인용 특허 : 0 |
The digestibility and protein content of straw is enhanced by treating it with dilute acid, ammoniating the acid-treated straw, and fermenting it with a yeast such as Candida utilis. The so-treated straw is useful as a feed for ruminants and other animals.
A process for increasing the digestibility and protein content of straw, which consists of a. mixing 1 part of straw with about 2 to 4 parts of aqueous sulphuric acid having a normality of about 0.1 to 1, and holding the mixture at about 100°to 125°C. for about 30 to 60 minutes, b. adding to the aci
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.