$\require{mediawiki-texvc}$
  • 검색어에 아래의 연산자를 사용하시면 더 정확한 검색결과를 얻을 수 있습니다.
  • 검색연산자
검색도움말
검색연산자 기능 검색시 예
() 우선순위가 가장 높은 연산자 예1) (나노 (기계 | machine))
공백 두 개의 검색어(식)을 모두 포함하고 있는 문서 검색 예1) (나노 기계)
예2) 나노 장영실
| 두 개의 검색어(식) 중 하나 이상 포함하고 있는 문서 검색 예1) (줄기세포 | 면역)
예2) 줄기세포 | 장영실
! NOT 이후에 있는 검색어가 포함된 문서는 제외 예1) (황금 !백금)
예2) !image
* 검색어의 *란에 0개 이상의 임의의 문자가 포함된 문서 검색 예) semi*
"" 따옴표 내의 구문과 완전히 일치하는 문서만 검색 예) "Transform and Quantization"

통합검색

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

특허 상세정보

Cooking vessel for use with induction heating cooking unit

특허상세정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판) H05B-001/02   
미국특허분류(USC) 29/1962 ; 29/1963 ; 219/1049 ; 219/1079
출원번호 US-0237703 (1972-03-24)
발명자 / 주소
출원인 / 주소
인용정보 피인용 횟수 : 25  인용 특허 : 0
초록

The cooking vessel has a laminated wall including one layer of a magnetic material having a thickness, determined in accordance with skin depth as a function of the operating frequencies of the cooking device so that the major part of the power is developed in the one layer and substantial penetration of the magnetic field produced by the device beyond the layer is prevented, and another layer of relatively high thermal conductivity material which promotes the uniform distribution of heat derived from the magnetic layer throughout the other layer.

대표
청구항

A cooking vessel for use with an induction heating cooking device operating at a frequency between 20 and 40 kilohertz and having a laminated wall adapted to be placed in proximity with the induction coil of said device, said laminated wall including at least three metallic layers comprising: one layer of a magnetic material having a thickness of at least one skin depth within the range of operating frequencies of said device when the vessel is in use, to develop the major part of the power in said one layer and to prevent substantial penetration of the ...

이 특허를 인용한 특허 피인용횟수: 25

  1. Meier Hermann (Sonnsyterain 23 CH-6048 Horw CHX). Apparatus for cooling, storing and reheating food using induction heating. USP1988104776386.
  2. Groll, William A.. Bonded metal components having uniform thermal conductivity characteristics. USP2012038133596.
  3. Groll, William A.. Bonded metal components having uniform thermal conductivity characteristics and method of making same. USP2005086926971.
  4. Groll,William A.. Bonded metal components having uniform thermal conductivity characteristics and method of making same. USP2007047208231.
  5. Groll,William A.. Composite cookware having ceramic coated aluminum edges. USP2007017168148.
  6. Hunter James R. (McMurray PA). Composite material for induction heating. USP1987114705727.
  7. Berrux, Aurélien; Muller, Pierre-Jean; Perillon, Jean-Luc. Cooking article including an external polyimide-based coating. USP2014108851319.
  8. Mathieu, Randall. Cooking utensil. USP2013128602248.
  9. Leu, Ming-Sheng; Liu, Wu-Han; Hsiao, Wei-Tien; Hsu, Chang-Chih; Liu, Mao-Shin; Wu, Zhong-Ren. Cooking utensil and manufacturing method thereof. USP2014068740007.
  10. Minamida, Ataru. Cooking utensil for induction cooking apparatus. USP1985104544818.
  11. Tellert Rudy (Schweinfurt DEX) Fischer Wolfgang (Knigsberg DEX). Cooking vessel for an induction cooking appliance. USP1982104354082.
  12. Okatsuka, Hisashi; Taniguchi, Koichi; Kakizawa, Toshio. Electromagnetic induction heating apparatus capable of heating nonmagnetic cooking vessels. USP1985104549056.
  13. Tucker Raymond M. (Cleburne TX) Dyer Clarence L. (Cleburne TX). Induction cook-top system and control. USP1984064453068.
  14. Tucker Raymond M. (Cleburne TX) Dyer Clarence L. (Cleburne TX) Maman Gregory P. (Cleburne TX). Induction cook-top with improved touch control. USP1981124308443.
  15. Gambino, Charles. Induction cooking structure and system and method of using the same. USP2011087989012.
  16. Ulam John B. (McMurray PA). Induction cooking utensils. USP1987034646935.
  17. England, Raymond O.; Froeschle, Thomas A.; Beverly, David W.. Induction cookware. USP2014088796598.
  18. Graber, Warren S.; Metz, Reinhard; Visher, Robert J.. Induction-based food holding/warming system and method. USP2015069066374.
  19. Graber, Warren S.; Metz, Reinhard; Visher, Robert J.. Induction-based food holding/warming system and method. USP2017129848463.
  20. Graber, Warren S; Metz, Reinhard; Visher, Robert J. Induction-based food holding/warming system and method. USP2017029585202.
  21. Hatta Toshiyuki,JPX ; Matsuyama Fumio,JPX ; Nishi Masaya,JPX ; Nishikawa Taichiro,JPX ; Nagai Shuzo,JPX ; Miyazaki Kenji,JPX ; Inazawa Shinji,JPX. Metal plate for electromagnetic heating. USP1998065770837.
  22. Stewart James B. (Randolph NJ). Microwave browning cookware. USP1987104701585.
  23. Spring Markus,CHX. Multilayer, cold deformable composite metal article capable of being deep drawn. USP1999095952112.
  24. Dudding, Jeffery L.; Paranjpe, Amod P.. Pathogen eliminating article. USP2017069675079.
  25. Eide Svein (Sandved NOX). Stainless steel cooking vessel suitable for all types of heat sources. USP1986064596236.