$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method for sterilizing liquids by brief heating 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-003/16
출원번호 US-0534961 (1974-12-20)
우선권정보 CH-0018104 (1973-12-21)
발명자 / 주소
  • Sollerud Soren Elof Mauritz (Norrkoping SW)
출원인 / 주소
  • Tetra Pak Development SA (Lausanne CH 03)
인용정보 피인용 횟수 : 21  인용 특허 : 0

초록

The invention provides a method for sterilizing liquids by brief heating, comprising exposing a pressurized stream of already sterilized liquid to a pressure reduction, an evaporable partial quantity of the liquid being induced to assume vapor form while the remaining part of the liquid quantity is

대표청구항

A method for sterilizing liquids by brief heating, comprising exposing a pressurized streAm of already sterilized liquid to a pressure reduction, an evaporable partial quantity of the liquid being induced to assume vapour form while the remaining part of the liquid quantity is cooled, introducing va

이 특허를 인용한 특허 (21)

  1. Palm, Bengt, Apparatus for evaporative cooling of a liquiform product.
  2. Bengt Palm SE, Apparatus in an infusor for a liquid food product.
  3. Palm Bengt,SEX, Apparatus in an infusor for a liquid food product.
  4. Dumm,Richard H., Batch pasteurizer.
  5. Catelli Camillo (Parma ITX), Contrivance for heating, pasteurizing and sterilizing fluid foodstuffs.
  6. Lindquist Anders,SEX, Filter apparatus and method for the production of sterile skimmed milk.
  7. Ranjith Heva M. P. (Telford GB2) Thoo Yin C. (Telford GB2), Heat treatment of fresh liquid milk products.
  8. Lindquist, Anders, Method and apparatus for producing a sterile milk product.
  9. Sizer Charles, Method and apparatus for producing an aseptic heterogeneous food.
  10. Nahra John E. (Potomac MD) Woods Walter (Silver Spring MD), Method and apparatus for treating liquid materials.
  11. Lindquist, Anders, Method and plant for producing a sterile milk product.
  12. Larsen Peter H.,DKX, Method for producing consumer milk with good keeping qualities.
  13. Anders Lindquist SE, Method for producing sterile, stable milk.
  14. Lindquist Anders,SEX, Method of producing aseptic consumer milk.
  15. Menacci Samuel A. (San Jose CA), Method of sterilizing liquid food products.
  16. Mencacci Samuel A. (San Jose CA), Milk sterilizing apparatus.
  17. Dumm Richard Henry, Portable batch pasteurizer.
  18. Kaplan, Jeffrey, Process for making shelf-stable carbonated milk beverage.
  19. Gustavsson Stig ; Koberstein Keith, Product recovery system and method.
  20. Palm Bengt A. (Genarp SEX), Sterilization of bacterial concentrates.
  21. Hikita, Makoto; Tsukazaki, Hideo, Vapor contact-type heating device.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로