최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0552918 (1975-02-25) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 23 인용 특허 : 0 |
An improved sugar coated ready-to-eat breakfast cereal flake composed principally of oat and soy flour has enhanced crispness retention and sweetness impact by impregnation of the flake surface with a dilute sweetening syrup which is crystallized thereon so as not to be grossly visible.
An improved process of manufacturing a nutritious, sugar-coated ready-to-eat cereal flake which comprises forming a cooked cereal dough wherein the farinaceous ingredients consists essentially of oat and soy flours, the dough having a moisture content of 18% - 26%; pelletizing the cooked dough in a
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.