최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0646123 |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 13 인용 특허 : 0 |
A texturized protein is formed by a process wherein a cereal grain protein capable of forming microfibrillar aggregates is first dissolved in water, and the pH of the solution is adjusted to 5.0-6.0. Then, the ionic strength of the solution is adjusted to 0.004-0.010 to aggregate the protein molecul
A process for texturizing a cereal grain protein capable of forming microfibrillar aggregates, which comprises a. dissolving the protein in water, b. adjusting the pH of the solution to 5.0 to 6.0, c. aggregating the protein molecules into microfibrils of about from 50 to 100 angstroms in diameter,
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.