최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0632858 (1975-11-17) |
우선권정보 | UK-0050212 (1974-11-20) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 32 인용 특허 : 0 |
Multipurpose whipped dessert which may be consumed in the frozen state as an ice cream type product, or alternately in the thawed state as a whipped topping, and the method of manufacturing same.
An aerated frozen dessert, comprising an aerated frozen foam formed by combining an aqueous fat emulsion and an aqueous protein emulsion, to provide a mixture having the aqueous fat emulsion and the aqueous protein emulsion present in the ratio of from about 65:35 to about 35:65 of the aqueous fat e
해당 특허가 속한 카테고리에서 활용도가 높은 상위 5개 콘텐츠를 보여줍니다.
더보기 버튼을 클릭하시면 더 많은 관련자료를 살펴볼 수 있습니다.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.