$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Protein texturization by extrusion with internal steam injection 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23J-001/00
출원번호 US-0645614 (1975-12-31)
발명자 / 주소
  • Hildebolt William M. (Mickleton NJ)
출원인 / 주소
  • Campbell Soup Company (Camden NJ 02)
인용정보 피인용 횟수 : 17  인용 특허 : 1

초록

A bland protein product having a texture and mouth feel simulating animal meat is prepared by forming a dough-like mixture of protein material and water, and extruding a continuous tubular shell of the protein dough, while simultaneously injecting steam into the interior of the tubular shell, whereb

대표청구항

A method for producing texturized protein in the form of irregularly shaped pieces of puffy, randomly texturized protein, said method comprising: a. mixing dry untextured protein material and water to form a dough, said dough containing from about 40 up to about 60% solids; b. advancing said dough t

이 특허에 인용된 특허 (1)

  1. Skilling Derek (Dumfries SC), Apparatus for the production of tubular film.

이 특허를 인용한 특허 (17)

  1. Laver,Terry C.; Keller,Brian; England,Alfred B.; Dostal,David F., Apparatus and method for low-density cellular wood plastic composites.
  2. Izutsu Tadashi (Tokorozawa JPX) Koutake Masanobu (Sakado JPX) Hiraoka Yasunobu (Iruma JPX) Takafuji Shin-ichi (Kodaira JPX) Yamada Tamotsu (Yamanashi JPX) Kurosawa Seiji (Yamanashi JPX) Satoh Tetsuo , Apparatus for continuously manufacturing fibrous high protein foods.
  3. McCulloch Michael G. (Northridge CA), Apparatus for incorporating additives in extruded foods.
  4. Forrest Alexander (29 Bassett Dr. Bathurst 2798 AUX) Gordon Anthony J. (“Godolphin”East Guyong ; Via Millthorpe ; 2798 both of AUX), Apparatus for producing a restructured food product.
  5. Thomas Volkl DE, Calibrated cutting device.
  6. Nelles, Peter F.; Nesheim, Gary L.; Nesheim, Grant L., Continuous cooker stretcher and methods of use thereof.
  7. Volkl, Thomas, Cutting and calibrating device.
  8. Klötzer, Rebecca, Expanded porous thermoplastic polymer membranes and device for the production thereof.
  9. Shaw, Craig William; Lengyell, Randy Alan, Filling apparatus and methods for using same.
  10. Kearns, Joseph P.; Rokey, Galen J.; Wiltz, Philip B.; Bruning, Anthony L.; Bailey, Lafe N, High capacity extrusion die assembly.
  11. Kearns, Joseph P.; Rokey, Galen J.; Wiltz, Philip B.; Bruning, Anthony L.; Bailey, Lafe N, High capacity extrusion die assembly.
  12. Hauck, Bobbie W.; Wenger, Marc, Method and apparatus for extrusion of food products including back pressure valve/diverter.
  13. Kissel Roland (Le Vesinet FRX), Method and device for pulverizing a solid fuel material.
  14. Pitchon Esra (Flushing NY) O\Rourke Joseph D. (Dover DE) Joseph Theodore H. (Ellendale DE), Process for cooking or gelatinizing materials.
  15. Hildebolt William M. (Mickleton NJ) Hundt Murray T. (Maple Shade NJ), Protein texturization.
  16. Small Robert E. (Voorhees NJ) Hildebolt William M. (Mickelton NJ) Hundt Murray T. (Oakville CAX), Protein texturization.
  17. Small Robert E. (Voorhees NJ) Hildebolt William M. (Mickleton NJ) Hundt Murray T. (Oakvile CAX), Protein texturization.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로