$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method of and apparatus for making drip-type coffee 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A47J-031/00
출원번호 US-0892240 (1978-03-31)
우선권정보 CA-287316 (1977-09-22)
발명자 / 주소
  • Gregg, Richard
출원인 / 주소
  • The Procter & Gamble Company
대리인 / 주소
    Williamson, LeonardGorman, John V.Dabek, Rose Ann
인용정보 피인용 횟수 : 32  인용 특허 : 1

초록

A method and apparatus for making drip-type coffee beverage having improved flavor and aroma, and low bitterness characteristics. The method employs an extraction portion consisting essentially of warm 120° F.-175° F. water to infuse or extract roasted and ground coffee by the filter-drip method to

대표청구항

1. A drip coffeemaker for making varying amounts of a coffee beverage from roasted and ground coffee primarily for immediate consumption, said drip coffeemaker comprising a drip brew basket-filter means for receiving a bed of roasted and ground coffee, and means for providing a predetermined quantit

이 특허에 인용된 특허 (1)

  1. Ackerman Maria Elena Perdomo (Rte. 3 ; Box 373D Kinston NC 28501), Automatic bypass coffee brewer.

이 특허를 인용한 특허 (32)

  1. Stover Kenneth W. (Springfield IL), Beverage brewing apparatus.
  2. Rithener, Blaise; Jarisch, Christian; Cahen, Antoine; Jaccard, Alain, Beverage preparation machine for large size beverages.
  3. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  4. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  5. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  6. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  7. Gutwein, Roger William; Connor, Christopher Wade, Coffee extract and process for providing customized varieties and strengths of fresh-brewed coffee on demand.
  8. van der Sluys, Willem L. N.; Pastoor, Jacobus; Roelofs, Johannes C. M., Coffee maker.
  9. McDonough Robert M. (Hatfield PA) Hanson Thomas E. (Phoenixville PA) Brill Richard H. (Philadelphia PA) Oates Ronald W. (Chalfont PA), Coffee maker with a variable brew strength apparatus.
  10. Brabon David L. (401 Kenyon Ave. Wilmore KY 40390), Coffee refreshener.
  11. Waligorski Gordon (Delphi IN), Drip coffee maker for use within a microwave oven.
  12. Glucksman, Dov Z.; McGonagle, Gary P.; Nickerson, Laura J., Hot beverage brewing apparatus.
  13. Glucksman, Dov Z; Nickerson, Laura J; McGonagle, Gary P, Hot beverage brewing apparatus.
  14. Bentley, Andrew Charles; Lloyd, Adam Martyn, Machine for the preparation of beverages.
  15. Bentley, Andrew Charles; Lloyd, Adam Martyn, Machine for the preparation of beverages.
  16. Bentley, Andrew Charles; Lloyd, Adam Martyn, Machine for the preparation of beverages.
  17. Steenhof, Vincent Jan; Knitel, Joseph Theodoor, Method and apparatus for preparing a beverage suitable for consumption.
  18. Robinson, Urano A.; Marcio da Cruz, J., Method of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  19. Gutwein, Roger William; Connor, Christopher Wade, Methods and systems for utilizing delayed dilution, mixing and filtration for providing customized beverages on demand.
  20. Gutwein, Roger William; Connor, Christopher Wade, Methods for utilizing delayed dilution, mixing and filtering to provide customized varieties of fresh-brewed coffee on demand.
  21. Gutwein,Roger William; Connor,Christopher Wade, Methods for utilizing delayed dilution, mixing and filtering to provide customized varieties of fresh-brewed coffee on demand.
  22. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  23. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  24. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  25. Gutwein, Roger William; Connor, Christopher Wade, Methods utilizing delayed dilution, mixing, and filtration for providing customized beverages on demand.
  26. Gutwein,Roger William; Connor,Christopher Wade, Methods utilizing delayed dilution, mixing, and filtration for providing customized beverages on demand.
  27. Talon, Christian; Denisart, Jean-Luc, Modular system with small footprint autonomous module.
  28. Gutwein, Roger William; Connor, Christopher Wade, Process for providing customized varieties and strengths of fresh-brewed coffee on demand.
  29. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Soluble coffee products for producing beverages with enhanced flavors and aromas.
  30. Koeling, Hendrik Cornelis; Brouwer, Gustaaf Frans, System for preparing portions of a beverage suitable for consumption.
  31. Vitous Charles J. (Berwyn IL), Tea brewer.
  32. Brewer Alan W. (Divernon IL), Tea maker.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로