$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Oleaginous fibrous simulated food product 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23D-005/00
  • A23L-001/04
출원번호 US-0775902 (1977-03-09)
발명자 / 주소
  • Richardson Terence W. (Oakland CA)
출원인 / 주소
  • Maxfibe, Inc. (Palm Desert CA 02)
인용정보 피인용 횟수 : 28  인용 특허 : 1

초록

Simulated food products are provided by incorporating flavoring, coloring, and texturizing agents with a low calorie oleaginous fibrous food base composition. The base composition comprises a mixture of edible gum, edible oil, water and particulate fibrous cellulose. The base composition may be prod

대표청구항

An oleaginous fibrous composition for human consumption, consisting essentially of: (a) a binding mixture of edible oil and edible gum in water with an emulsifying agent uniformly mixed therein in an amount sufficient to stabilize the oil in colloidal suspension within the binding mixture, the edibl

이 특허에 인용된 특허 (1)

  1. Pernod Roger (St. Denis en Val FR) Rufer Willy (Geneva CH), Low-calorie confection.

이 특허를 인용한 특허 (28)

  1. Daggy Bruce Paul, Baked compositions comprising psyllium.
  2. Yoel Benesh IL, Butterlike compositions and methods of manufacturing same.
  3. Christiansen Earl C. ; Ashmead Stephen D. ; Ericson Clayton, Calcium fortification of oleaginous foods.
  4. Christiansen Earl C. ; Ashmead Stephen D. ; Pedersen Mark, Compositions and methods for calcium fortification of dairy products and oleaginous foods.
  5. Pflaumer Phillip F. (Hamilton OH) Smith ; III Edward D. (Cincinnati OH) Hudson ; Jr. Wilbur G. (Hebron KY), Cookies containing psyllium.
  6. Kohane, Daniel S.; Yeo, Yoon; Given, Peter; Langer, Robert S., Delivery and controlled release of encapsulated lipophilic nutrients.
  7. Edward A. Hunter ; Bob E. Sherwood ; Joseph A. Zeleznik, Directly compressible high load acetaminophen formulations.
  8. Hunter Edward A. ; Sherwood Bob E. ; Zeleznik Joseph A., Directly compressible high load acetaminophen formulations.
  9. Hunter Edward A. ; Zeleznik Joseph A. ; Sherwood Bob E., Directly compressible high load acetaminophen formulations.
  10. Hunter, Edward A.; Sherwood, Bob E.; Zeleznik, Joseph A., Directly compressible high load acetaminophen formulations.
  11. Coleman Edward C. ; Birney Sharon R. ; Stubblefield Twyla P. ; Martin Robert J. ; Laudano Raymond J. ; Brander Rita W., Dough enrobed cheese filling.
  12. Denick ; Jr. John (R.D. 7 ; Box 372 Newton NJ 07860), Easily dispersible psyllium compositions.
  13. Turbak Albin F. (Convent Station NJ) Snyder Fred W. (Wharton NJ) Sandberg Karen R. (Shelton WA), Food products containing microfibrillated cellulose.
  14. Buhler,Allen C.; Hansen,Arthur P., Low-calorie low-fat butter-flavored topping compositions and methods of preparation.
  15. Bakal Abraham I. (Parsippany NJ) Buhler Allen C. (Racine WI), Margarine and the like spread with natural butter flavor.
  16. Staniforth John N.,GB2 ; Sherwood Bob E. ; Hunter Edward A., Pharmaceutical excipient having improved compressibility.
  17. Staniforth John N.,GB2 ; Sherwood Bob E. ; Hunter Edward A., Pharmaceutical excipient having improved compressibility.
  18. Staniforth, John N.; Hunter, Edward A.; Sherwood, Bob E., Pharmaceutical excipient having improved compressibility.
  19. Staniforth John N.,GBX ; Sherwood Bob E. ; Hunter Edward A., Pharmaceutical formulations having improved disintegration and/or absorptivity.
  20. Nittner Erich (Kreuzlinger CHX) Hefel Jurg W. (Walzenhausen CHX), Polysaccharide agglomerate and method of preparation.
  21. John N. Staniforth GB; Bob E. Sherwood ; Edward A. Hunter ; Clifford M. Davidson, Process for preparing a directly compressible solid dosage form containing microcrystalline cellulose.
  22. Staniforth, John N.; Sherwood, Bob E.; Hunter, Edward A.; Davidson, Clifford M., Process for preparing a directly compressible solid dosage form containing microcrystalline cellulose.
  23. Bauman John A. (Chino Hills CA) Chan Jones Y. C. (Long Beach CA), Process for producing a composition for microwave cooking.
  24. Colliopoulos John A. (Evanston IL), Psyllium mucilloid fiber food products.
  25. Higgins, Neil Wallace, Shortening compositions and methods of making and using the same.
  26. Higgins, Neil Wallace; Daniels, Roger L., Shortening compositions and methods of making and using the same.
  27. Duncan Norman P. F. (Cincinnati OH) Sexton James E. (Cincinnati OH), Spoonable tomato product and method of making the same.
  28. Staniforth John N.,GB2 ; Sherwood Bob E. ; Hunter Edward A., Sustained release formulations utilizing pharmaceutical excipient having improved compressibility with modified microcry.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로