최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0143134 (1980-04-23) |
우선권정보 | NO-0001481 (1979-05-03) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 3 인용 특허 : 1 |
The invention concerns a method for the preparation of fish mass wherein the fish meat is separated from fat, pigment and entrail remains. The method can be utilized for fatty as well as for lean fish. This is achieved by holding fatty or lean fish raw material in an aqueous environment in which the
Method for the separation of fat, pigments and entrail remains from fish raw material including fish bones, characterized in that fatty or lean fish raw material is held in an aqueous environment in which the pH is adjusted to pH 3-5, and in which the temperature is adjusted within the range of 20°-
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.