최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0138190 (1980-04-07) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 23 인용 특허 : 6 |
A process for preparing fabricated meat and meat by-products comprising the steps of: emulsifying meat or meat by-products; admixing a salt with the emulsified material; admixing texturized soy with the emulsified meat and salt; forming the admixture into a desired shape; and blanching the shaped ad
A process for preparing fabricated meat and meat by-products comprising the sequential steps of: (a) emulsifying meat or meat by-products; (b) admixing a salt, with said emulsified meat or meat by-products, in a weight-percent proportion of 1.5-3% based on the weight of said fabricated product, sai
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.