$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method for preparing cooking pizza 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A21D-008/00
출원번호 US-0203703 (1980-11-03)
발명자 / 주소
  • Brummett Barry J. (Wichita KS) O\Neill Edward E. (Wichita KS)
출원인 / 주소
  • Pizza Hut, Inc. (Wichita KS 02)
인용정보 피인용 횟수 : 32  인용 특허 : 3

초록

Improved apparatus and methods for assembling and cooking pizza are disclosed which markedly reduce the final cooking time required. Preferably, a pizza shell is precooked in an enclosed container which confines and controls the shape of the shell as well as the moisture loss by the shell during pre

대표청구항

A method for preparing and cooking pizza comprising the following steps: providing a pizza shell; placing the shell in a cooking pan to provide an assembly; pre-heating a tomato sauce having a dissolved solids component greater than about 10% by weight to a temperature greater than about 145°F. in o

이 특허에 인용된 특허 (3)

  1. Power Douglas P. (1131 N. Westgate Springfield MO 65802), Cooking pan for baking pizza pies and like food products.
  2. Faller Rudolph A. (Edina MN), Food carton for microwave heating.
  3. Hempenius Walter L. (Cary IL) Yantis June E. (Barrington IL), Method of preparing a frozen pizza.

이 특허를 인용한 특허 (32)

  1. Guzowski, Christopher P.; Zettlemoyer, Amy Lynne; Schwab, Barbara Sue, Apparatus for shipping and preparing baked food products.
  2. Kovacs, Joseph F.; Ledet, Brent A., Cooking method and cooker for cooking foodstuffs in stackable trays.
  3. Keener Jerry L. (7891 C.R. 50 Butler IN 46721), Culinary apparatus.
  4. Millsap, André David; Metaxatos, Paul, Double-walled baking tray having improved baking characteristics.
  5. Farr,Scott B., Feeder screen.
  6. Guzowski, Christopher P., Food container.
  7. Bukowski, Todd Michael; Enciso, Neil Joseph, Food packaging with system for dispersion on edible food component.
  8. Liebermann Benno, Food thermalization device and method.
  9. Gorsuch Roger K. (Fort Wayne IN) Bell Gordon D. (Fort Wayne IN) Henke Mitchell C. (Fort Wayne IN) Wibel Michelle (Fort Wayne IN) Bratton Ronald E. (Fort Wayne IN) Lee Effie J. (Fort Wayne IN), Grooved baking pan.
  10. Pizzolato Donald E. (125 Fleming St. Piscataway NJ 08854), Hot food carton having insulated bottom wall structure.
  11. Lamonica Mark (1533 85th St. Brooklyn NY 11228), Method for making pizza.
  12. McKee Phil (Wichita KS), Method of par-baking a foodstuff and product thereof.
  13. Kimple Robert J., Method of preparing pizza dough.
  14. Gosselin, Amy L.; Cole, Frank; Greiner, Steven; Guzowski, Christopher P.; Zettlemeyer, Amy Lynne; Schwab, Barbara Sue; Livezey, Richard William, One-dish frozen dinner product having an integral bread ring and apparatus for shipping and preparing same.
  15. Dahlstrom Donald G. ; Wiegand James ; Aimutis William R., Pasta filata cheese.
  16. Scheibmeir Patricia ; McDaniel Deborah ; Woodward Steve ; Proctor Valerie, Pizza pan.
  17. Iakossavas, George, Pizza pan and method of using same.
  18. Woodward Steven J. ; Ovadia David Z. ; Johnson Larry B. ; Dyer Malcolm F. ; Reynolds Dana R., Pizza pan shielding systems and methods.
  19. Kimple Robert J., Pizza pan system and method.
  20. Alden Don E. ; Seideman Steven C. ; Bolton James C., Pizza sauce disk and method for making same.
  21. Lopresti, Joseph; Bordonaro, Jim J.; Salerno, Frank, Pizza screen manufacturing apparatus.
  22. Asner David J. (Moore OK), Pizza serving dish.
  23. Donnelly Davis A. ; Kralkow Harry K. ; Kufahl Larry I. ; Fester Thomas W., Process for forming dough foodstuffs.
  24. Donnelly Davis A. ; Kralkow Harry K. ; Kufahl Larry I. ; Fester Thomas W., Process of forming dough on a corrugated paperboard preform.
  25. Brummett Barry J. ; Stoerck Thomas H., Production process for dough-based products.
  26. Tehensky, Michael, Reservoir coaster.
  27. Hasapoglou,Nicholas Steven, Seed catcher for birdfeeders.
  28. Hannon Georgia A. ; Hannon Todd J., Single serving pizza cooker.
  29. Kanafani, Hanny; ElNakib, Ossama R.; Hayden, Staci L.; Alagna, Michael A.; Bauer, Jay E.; Hilton, James L., System and method for producing par-baked pizza crusts.
  30. Scannell Stephen C., System and method for producing par-baked pizza crusts.
  31. Asner, David J., Tortilla warmer.
  32. Carlson,Arthur Richard, Tray.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로