최소 단어 이상 선택하여야 합니다.
최대 10 단어까지만 선택 가능합니다.
다음과 같은 기능을 한번의 로그인으로 사용 할 수 있습니다.
NTIS 바로가기국가/구분 | United States(US) Patent 등록 |
---|---|
국제특허분류(IPC7판) |
|
출원번호 | US-0239747 (1981-03-02) |
발명자 / 주소 |
|
출원인 / 주소 |
|
인용정보 | 피인용 횟수 : 11 인용 특허 : 8 |
A composition containing yogurt is prepared which upon manual shaking produces a drink containing entrapped air having a milk shake appearance which is retained for about 30 minutes after shaking. The composition contains yogurt and milk in a yogurt: milk ratio of 80:20 to 53:47, a soya protein whip
A yogurt milk shake composition comprising: (a) 73 to 99.45wt.% of yogurt and milk in the range yogurt:milk 80:20 to 53:47; (b) 0.5 to 2.5 wt. % of a soya protein whipping agent; and (c) 0.05% to 0.5 wt. % of a stabilizer which consists essentially of CMC and xanthan gum.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.