$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Method for producing aromatized microporous substrates 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23L-001/22
  • A23L-001/222
  • A23F-003/40
  • A23F-005/46
출원번호 US-0303458 (1981-09-18)
발명자 / 주소
  • Hudak Stephen F. (Croton-on-Hudson NY)
출원인 / 주소
  • General Foods Corporation (White Plains NY 02)
인용정보 피인용 횟수 : 16  인용 특허 : 0

초록

Microporous particles of vegetable material are obtained by spraying an aqueous solution of a vegetable material into an anhydrous solvent, such as ethanol or by boiling particles of spray dried vegetable material in these solvents.

대표청구항

A method for producing aroma loaded microporous particles of vegetable material which comprises spraying an aqueous solution of said vegetable material into an anhydrous organic solvent which will dehydrate the solution and form microporous particles of soluble solids having an average particle size

이 특허를 인용한 특허 (16)

  1. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  2. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  3. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  4. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Beverages with enhanced flavors and aromas.
  5. Zhao Iris G, Coffee substitute.
  6. Gruber, Gerhard; Reschny, Anton, Lyophilisation targeting defined residual moisture by limited desorption energy levels.
  7. Zeller Bary L. (Pleasantville NY) McKay Randal P. (Paramus NJ) Saleeb Fouad Z. (Pleasantville NY), Method and manufacture for moisture-stable, inorganic, microporous saccharide salts.
  8. Jerg, Helmut; Paintner, Kai, Method for operating a device with at least one partial programme step of drying.
  9. Robinson, Urano A.; Marcio da Cruz, J., Method of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  10. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  11. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  12. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Methods of making beverages with enhanced flavors and aromas.
  13. Fu Ya-ming (Hsinchu TWX) Perng Jyi-Ching (Hsinchu TWX) Hwong Chen-Une (Hsinchu TWX) Fang Liang-Jyi (Hsinchu TWX), Process and an apparatus for producing teas.
  14. Davidescu, Reghina; de Ceglie, Gaetano J.; Jacquett, Harold W.; Paluzzi, Joseph A., Process for preparing a liquid aroma and aromatizing a dry coffee substrate with same.
  15. Tuot James (Dublin OH), Process for the preparation of foamed aromatization capsules and the capsules produced thereby.
  16. Robinson, Urano A.; Da Cruz, J. Marcio, Soluble coffee products for producing beverages with enhanced flavors and aromas.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로