$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Frozen yogurt product 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23G-009/02
  • A23G-009/04
  • A23C-009/123
  • A23C-009/13
출원번호 US-0383767 (1982-06-01)
발명자 / 주소
  • Morley Robert G. (Stone Mountain GA)
출원인 / 주소
  • Landwide Foods, Inc. (Dover MA 02)
인용정보 피인용 횟수 : 13  인용 특허 : 12

초록

A frozen yogurt product, which emulates features of conventional soft serve frozen yogurt but at the lower temperatures of home freezers, has a unique composition with multiple stabilizers, multiple emulsifiers, and multiple sugars, is incubated in multiple stages, and is aerated to a selected speci

대표청구항

A frozen yogurt product A. characterized at least in part by being extrudable and coneable at near 0°F. for serving by extrusion at home freezer temperatures, B. consisting essentially, by weight in the absence of significant weight by flavorings, of (1) edible triglycerides in a range from 0% to 5%

이 특허에 인용된 특허 (12)

  1. Igoe Robert S. (San Diego CA), Compositions for stabilizing soft serve and hard frozen yogurt.
  2. Hellyer James Allen (Milford OH) Kess Richard Gordon (Greenhills OH) Seiden Paul (Cincinnati OH), Frozen dessert product and process.
  3. Dea Iain C. M. (Bedford GB2) Pillai Devamanohari (Bedford GB2), Ice confections and processes for their preparation.
  4. Kahn Marvin L. (Williamsville NY) Eapen Eapen K. (Kenmore NY), Intermediate moisture, ready-to-use frozen whippable foods.
  5. Kahn Marvin L. (Williamsville NY) Eapen Kuttikandathil E. (Kenmore NY), Intermediate moisture, ready-to-use, frozen foods.
  6. Kahn, Marvin L.; Eapen, Kuttikandathil E., Intermediate-moisture frozen acidophilus pudding.
  7. Kahn Marvin L. (Williamsville NY) Eapen Kuttikandathil E. (Kenmore NY), Intermediate-moisture frozen non-dairy coffee creamer.
  8. Kahn Marvin L. (Williamsville NY) Eapen Kuttakandathil E. (Kenmore NY), Intermediate-moisture, ready-to-use, frozen non dairy creamer.
  9. Bradley ; Jr. Robert L. (Madison WI) Hekmati Majid (Karaj IRX), Preparation of frozen yogurt.
  10. Rhodes ; Kenneth H., Preparation of liquid and frozen yogurt products.
  11. Finney David John (Palmerston North NZ), Soft ice cream.
  12. Dea Iain C. M. (Bedford GB2) Finney David J. (Letchworth GB2), Stabilized spoonable ice cream.

이 특허를 인용한 특허 (13)

  1. Senkeleski Jamie (Neshanic Station NJ) Chiu Chung-Wai (Westfield NJ) Xu Zu-Feng (Somerville NJ) Mason William R. (Somerville NJ) Chicalo-Kaighn Karen L. (Clifton NJ), Amylase-treated waxy starch in foods and process of making.
  2. Ranganathan, Natarajan, Compositions and methods improving renal function.
  3. Fukinbara, Itaru; Watanabe, Naoto; Tohi, Sadao; Okada, Naoko, Dehydrated frozen confections.
  4. Peterson, Scott; Welch, Frank; Burkholder, Thomas; Jager, Norman; Aleman, Giovanna, Freeze-dried, dairy or dairy-substitute compositions and methods of making and using.
  5. Ambrogi, Mario; Bertini, Stefano, Frozen aerated confection and method of production.
  6. Robert W. Martin, Jr. ; Nicole C. Brake, Frozen dairy products and methods of production.
  7. Morley Robert G. (948 Cabot Ct. Stone Mountain GA 30083), Frozen whipped cream.
  8. Pajela, Lamuel P.; Wilson, Christopher; Wajda, Jr., Thomas John, Gum combination for liquid condiment systems.
  9. Meibach Ronald L. ; Kyser Dale A. ; Smith Gary F. ; Kaganoff David ; Gee Ronald D. ; Nosek Thomas A. ; Silver Richard S., Manufacture of particulate natural cheese without block formation.
  10. Vaslin, Sophie; Valentini, Céline; Balerin, Céline, Microfoamed fruit or vegetable puree and method for preparing same.
  11. Hirsbrunner Pierre (Les Monts-de-Corsier CHX), Preparation of a composition based on a finely divided active principle of low water solubility.
  12. Huang, Victor Tsangmin; Rosenwald, Diane Rae; Harcourt, Eric David, Stable soft frozen desserts.
  13. Roberts, Matthew P.; Kalenian, Paul; Hoon, Douglas M.; Winkler, Karl, Systems for and methods of controlled liquid food or beverage product creation.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로