$\require{mediawiki-texvc}$

연합인증

연합인증 가입 기관의 연구자들은 소속기관의 인증정보(ID와 암호)를 이용해 다른 대학, 연구기관, 서비스 공급자의 다양한 온라인 자원과 연구 데이터를 이용할 수 있습니다.

이는 여행자가 자국에서 발행 받은 여권으로 세계 각국을 자유롭게 여행할 수 있는 것과 같습니다.

연합인증으로 이용이 가능한 서비스는 NTIS, DataON, Edison, Kafe, Webinar 등이 있습니다.

한번의 인증절차만으로 연합인증 가입 서비스에 추가 로그인 없이 이용이 가능합니다.

다만, 연합인증을 위해서는 최초 1회만 인증 절차가 필요합니다. (회원이 아닐 경우 회원 가입이 필요합니다.)

연합인증 절차는 다음과 같습니다.

최초이용시에는
ScienceON에 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 로그인 (본인 확인 또는 회원가입) → 서비스 이용

그 이후에는
ScienceON 로그인 → 연합인증 서비스 접속 → 서비스 이용

연합인증을 활용하시면 KISTI가 제공하는 다양한 서비스를 편리하게 이용하실 수 있습니다.

Meat processor 원문보기

IPC분류정보
국가/구분 United States(US) Patent 등록
국제특허분류(IPC7판)
  • A23B-004/00
  • A23B-004/02
  • A23B-004/14
출원번호 US-0482270 (1983-04-08)
발명자 / 주소
  • Hubbard Raymond W. (1746 W. Longview Ave. Stockton CA 95201) Seiffhart John B. (867 Kramer Dr. Lodi CA 95240) Hubbard Thomas (3461 W. Michigan Stockton CA 95204)
인용정보 피인용 횟수 : 19  인용 특허 : 5

초록

A meat processor having a drum which rotates about an axis perpendicular to its longitudinal axis and shakes while keeping the meat being processed in the drum refrigerated and under a vacuum.

대표청구항

A meat processor comprising a drum relatively smooth walled interior cavity having an internal vertical cross-section disposed parallel to the longitudinal axis of said drum which, when said drum is rotated about an axis perpendicular to the plane of said cross-section, causes the meat disposed in s

이 특허에 인용된 특허 (5)

  1. Langen Christianus Petrus (Cuyk NL), Apparatus for treating meat, more particularly ham meat.
  2. Balz Gunther W. (Kalamazoo MI), Finishing machine.
  3. Petsche Lee E. (Hickory Hills IL), Meat tumbler.
  4. Bettcher Louis A. (Amherst OH), Tenderizer.
  5. Schwellenbach Donald D. (4520 W. Bryce Lane 4520 W. Bryce La. AZ 85301), Variable mechanical vibrator.

이 특허를 인용한 특허 (19)

  1. Poole Trent A., Apparatus for determining powder flowability.
  2. Bellue ; Jr. Wirt E., Cooking pot.
  3. Van Esbroeck, Maurice Eduardus Theodorus; Janssen, Petrus Christianus Marius; Van Den Nieuwelaar, Adrianus Josephes; Kuijpers, Andries Johan Martijin, Device for massaging products.
  4. Van Esbroeck, Maurice Eduardus Theodorus; Janssen, Petrus Christianus Marius; Van den Nieuwelaar, Adrianus Josephes; Kuijpers, Andries Johan Martijn, Device for massaging products.
  5. Paumen, deceased,Lawrence J.; Paumen, legal representative,Joyce C.; Solvie,Mark D., Food tumbler.
  6. Eastman, III,Robert, Marinade tumbler.
  7. Williams Charles E. (Moorefield WV) Kusher J. Leon (Creve Coeur MO), Marinated meat and poultry products having a glazed coating and method for producing such products.
  8. Cheung, George, Marinating device.
  9. Eastman, III,Robert, Marinating food tumbler apparatus.
  10. Laurbak Kristen,DKX, Massage plant for meat.
  11. Rudibaugh Charles R. (Chicago IL), Meat vacuumizer system and process.
  12. Kapp Joseph A., Method for the manufacture of very high pressure vessels to survive high cycle fatigue loading.
  13. Benson,Michael J.; Leitch,Steven D.; Franklin,Daniel L., Method of vacuum tumbling for processing meat.
  14. Osborn, John D., Mixer and process for use.
  15. Trenchard Paul M. (39 Penylan Road Cardiff ; CF2 5HZ GBX), Mixer for use with microwave oven.
  16. Murphy, Rong Yan, Systems and methods for producing irregular meat chunks.
  17. Thornton, Edward; Groves, Billy, Tumbler for marinating food product.
  18. Franklin Daniel L. (Austin MN) Goembel Arthur J. (Austin MN) Hahn Douglas D. (Austin MN), Vacuum chilling for processing meat.
  19. Karales Stephen P., Vacuum tumbling of meats and other foods.
섹션별 컨텐츠 바로가기

AI-Helper ※ AI-Helper는 오픈소스 모델을 사용합니다.

AI-Helper 아이콘
AI-Helper
안녕하세요, AI-Helper입니다. 좌측 "선택된 텍스트"에서 텍스트를 선택하여 요약, 번역, 용어설명을 실행하세요.
※ AI-Helper는 부적절한 답변을 할 수 있습니다.

선택된 텍스트

맨위로